Stem: la technique, c'est fantastique

Code: 
19LVM253W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

De stem is hét visitekaartje van elke acteur en zanger. Het loont dus om je stem(gebruik) eens grondig onder de loep te nemen! Nasaal, schel, warm, breed, ijl, dragend, dynamisch, monotoon: zowel bij het zingen als het spreken kan de klank van onze stem enorm variëren. Waarom klinken sommige stemmen als gekrijs in onze oren en voelen anderen aan als een stevige knuffel? 

Tijdens deze cursus gaan we dieper in op de factoren die invloed hebben op de klank van onze stem. We beginnen met de technische beheersing: spieren trainen, letten op de ademhaling, middenrif-controle en de resonantie in het lichaam.

Maar we onderzoeken ook datgene waar je niet altijd je vinger op kan leggen en gebruiken techniek om gevoelsmatig te leren spreken en zingen. Je bevrijdt overbodige spanning en via verbeeldingskracht kom je tot een vrije en geloofwaardige stem.

Indra pluist samen met jou uit hoe je je stem met emotie kunt vullen en hoe je je geloofwaardigheid kunt bevorderen. Voor iedereen die meer uit zijn of haar stem wil halen!

Voorkennis
Niveau X: deze cursus is er voor iedereen die meer uit zijn stem wil halen. Leerkrachten, zangers, acteurs ...
Praktische info

Neem een flesje water, pen en papier mee.

Sessie(s)
zaterdag, 8 juni, 2019 - 10:00 tot 16:00
OPEK - Dak
2019-06-08 10:00 2019-06-08 16:00 Europe/Brussels Stem: la technique, c'est fantastique . De stem is hét visitekaartje van elke acteur en zanger. Het loont dus om je stem(gebruik) eens grondig onder de loep te nemen! Nasaal, schel, warm, breed, ijl, dragend, dynamisch, monotoon: zowel bij... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/stem-la-technique-cest-fantastique
zondag, 9 juni, 2019 - 10:00 tot 16:00
OPEK - Dak
2019-06-09 10:00 2019-06-09 16:00 Europe/Brussels Stem: la technique, c'est fantastique . De stem is hét visitekaartje van elke acteur en zanger. Het loont dus om je stem(gebruik) eens grondig onder de loep te nemen! Nasaal, schel, warm, breed, ijl, dragend, dynamisch, monotoon: zowel bij... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/stem-la-technique-cest-fantastique
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€68,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€65,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€59,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€49,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€13,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.