WISPERpro - Beeldende oefeningen uitwerken: overal inspiratie

Code: 
19EVB872W
Beschrijving

Alles en iedereen om je heen kan inspiratie geven. Op voorwaarde dat je er oog voor hebt! Met dat gegeven gaan we tijdens deze cursus actief aan de slag. 

We vertrekken vanuit de dagdagelijkse realiteit (de ruimte om ons heen, een snipper van een tekst of een fragment van een lied, een object in je rugzak, het ontbijt dat je die ochtend at) en mixen deze met beeldaspecten zoals waarneming, kleur, compositie en beeldtaal. Zo halen we de kunsten in huis op een speelse, interactieve èn leerzame manier. 

We werken niet met een vooraf bepaald einddoel voor ogen, wel stapsgewijs en met veel ruimte voor eigen verhalen en ervaringen. Praktische actieve oefeningen worden afgewisseld met theorie en uitwisseling. Gaandeweg krijg je steeds meer voeling met het laagdrempelig aanbieden van beeldende oefeningen!

---

Wist je trouwens dat je gratis een collega mag meebrengen naar elke WISPERpro cursus waarvoor je bent ingeschreven? Vermeld dan de naam van je collega en school/organisatie bij je eigen inschrijving. Schrijf daarna je collega in, kies het tarief Gratis PRO deelnemer en vermeld je eigen naam en school/organisatie opnieuw als opmerking.

Voorkennis
Voor iedereen die voor een groep of een klas staat: leerkrachten, maar ook begeleiders die werken met bijzondere,- of etnisch diverse groepen en beeldende oefeningen op een laagdrempelige manier willen aanbrengen.  Nieuwsgierigheid ten aanzien van het onderwerp is belangrijker dan (begeleiders) ervaring.
Praktische info

Al het materiaal is inbegrepen in de prijs. Je brengt misschien wel best een schort mee.

Sessie(s)
maandag, 4 maart, 2019 - 10:00 tot 17:00
OPEK - Beeldatelier
2019-03-04 10:00 2019-03-04 17:00 Europe/Brussels WISPERpro - Beeldende oefeningen uitwerken: overal inspiratie . Alles en iedereen om je heen kan inspiratie geven. Op voorwaarde dat je er oog voor hebt! Met dat gegeven gaan we tijdens deze cursus actief aan de slag. We vertrekken vanuit de dagdagelijkse... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/wisperpro-beeldende-oefeningen-uitwerken-overal-inspiratie
Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs
€54,00
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide
€48,60
Gratis PRO deelnemer
€0,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.