WISPERpro - Praktijkmateriaal voor theaterdocenten

Code: 
19EVT983W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Drie dagen lang krijg je als theaterdocent concreet praktijkmateriaal aangeboden en leer je op een inventieve manier je eigen theateroefeningen te bedenken. Je ontwikkelt de vaardigheid om een stapsgewijze en logische opbouw van een theaterles te maken.We besteden ook aandacht aan jouw manier van lesgeven en je eigen rol als begeleider van een creatief proces.

We focussen elke dag op een ander aspect: bouwstenen van het theater, sessies ontwikkelen en het begeleiden zelf. Nadien kan je onmiddellijk aan de slag met de inspiratie en handgrepen die je tijdens deze driedaagse aangereikt worden. 

---

Wist je trouwens dat je gratis een collega mag meebrengen naar elke WISPERpro cursus waarvoor je bent ingeschreven? Vermeld dan de naam van je collega en school/organisatie bij je eigen inschrijving. Schrijf daarna je collega in, kies het tarief 'Gratis PRO deelnemer' en vermeld je eigen naam en school/organisatie opnieuw als opmerking.

Voorkennis
Voor beginnende en ervaren theaterdocenten, begeleiders, lesgevers en onderwijzers.
Praktische info

Je hoeft niets mee te nemen.

Sessie(s)
woensdag, 10 april, 2019 - 11:00 tot 17:00
OPEK - Kleine zaal
2019-04-10 11:00 2019-04-10 17:00 Europe/Brussels WISPERpro - Praktijkmateriaal voor theaterdocenten . Drie dagen lang krijg je als theaterdocent concreet praktijkmateriaal aangeboden en leer je op een inventieve manier je eigen theateroefeningen te bedenken. Je ontwikkelt de vaardigheid om een... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/wisperpro-praktijkmateriaal-voor-theaterdocenten-0
donderdag, 11 april, 2019 - 11:00 tot 17:00
OPEK - Kleine zaal
2019-04-11 11:00 2019-04-11 17:00 Europe/Brussels WISPERpro - Praktijkmateriaal voor theaterdocenten . Drie dagen lang krijg je als theaterdocent concreet praktijkmateriaal aangeboden en leer je op een inventieve manier je eigen theateroefeningen te bedenken. Je ontwikkelt de vaardigheid om een... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/wisperpro-praktijkmateriaal-voor-theaterdocenten-0
vrijdag, 12 april, 2019 - 11:00 tot 17:00
OPEK - Kleine zaal
2019-04-12 11:00 2019-04-12 17:00 Europe/Brussels WISPERpro - Praktijkmateriaal voor theaterdocenten . Drie dagen lang krijg je als theaterdocent concreet praktijkmateriaal aangeboden en leer je op een inventieve manier je eigen theateroefeningen te bedenken. Je ontwikkelt de vaardigheid om een... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/wisperpro-praktijkmateriaal-voor-theaterdocenten-0
Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs
€109,00
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide
€98,10
Gratis PRO deelnemer
€0,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.