WISPERpro - Theater: inspireren en geïnspireerd worden

Code: 
19EVT993W
Beschrijving

Als begeleider, leerkracht of docent ben je een inspirator. Om dat te zijn, moet je zelf ook je eigen inspiratie gaande houden en blijven vinden. Tijdens deze cursus zwengelen we je inspiratiemotor in gang! 

Een dag lang krijg je de meest uiteenlopende inspiratiebronnen aangeboden. Voorwerpen, kunstenaars, boeken, muziek, verhalen, geschiedenis, thema's, filmpjes, strips, lego, fantasy-personages, levensmomenten. Het is maar een bescheiden greepje uit wat allemaal inspirerend kan werken. We werken er een aantal uit naar lessen of ervaringsmomenten.

Er wordt ook een moment voorzien waarop je samen je belangrijkste of mooiste bron van inspiratie uitwisselt. Neem je mentale rugzak mee en vul hem!

---

Wist je trouwens dat je gratis een collega mag meebrengen naar elke WISPERpro cursus waarvoor je bent ingeschreven? Vermeld dan de naam van je collega en school/organisatie bij je eigen inschrijving. Schrijf daarna je collega in, kies het tarief 'Gratis PRO deelnemer' en vermeld je eigen naam en school/organisatie opnieuw als opmerking.

Voorkennis
Voor beginnende en ervaren theaterdocenten, begeleiders, lesgevers en onderwijzers.
Sessie(s)
maandag, 15 april, 2019 - 11:00 tot 17:00
OPEK - Zwarte zaal
2019-04-15 11:00 2019-04-15 17:00 Europe/Brussels WISPERpro - Theater: inspireren en geïnspireerd worden . Als begeleider, leerkracht of docent ben je een inspirator. Om dat te zijn, moet je zelf ook je eigen inspiratie gaande houden en blijven vinden. Tijdens deze cursus zwengelen we je inspiratiemotor... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/wisperpro-theater-inspireren-en-ge-nspireerd-worden
Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs
€35,00
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide
€31,50
Gratis PRO deelnemer
€0,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.