Zang: circle songs

Code: 
21LVM753W
Beschrijving

Dit is een LIVE cursus die integraal doorgaat in een fysieke lesomgeving.

Als je inschrijft voor een live cursus, weet je dat die (halverwege) kan geannuleerd worden wanneer de coronamaatregelen het op dat moment niet toelaten om veilig live samen te komen. Meer info hieronder!


///


Circle-what? Bij Circle Songs staan de zangers letterlijk in een kring en variëren ze beurtelings op een basismotief. Een zangvorm die heel veel ruimte biedt voor improvisatie, experiment met ritme en harmonieën en andere aspecten van gelaagde meerstemmigheid.


Circle songs kunnen uren doorgaan en leiden tot een soort trance! Het album Circle Songs van Bobby Mc Ferrin is een grote inspiratie voor deze reeks, maar we komen al snel los van de voorbeelden en maken onze eigen circle songs!


We vertrekken van woorden, zinnen, eigen thema's. We voegen er ritme, melodie & harmonie aan toe. En we herhalen tot we vanzelf improviseren.


Zo werken we: we komen live samen voor de sessies en werken zoveel mogelijk buiten. We verzamelen aan OPEK en vertrekken naar plekken in de buurt waar we volledig coronaproof kunnen zingen. Afhankelijk van het weer zingen we helemaal in openlucht of op openbaar overdekte plaatsen.

Voorkennis
Niveau X: voor iedereen, je hebt geen ervaring nodig om deel te nemen.
Praktische info

Breng een flesje water mee en zorg voor aangepaste kledij (we zingen zoveel mogelijk buiten).

Sessie(s)
donderdag, 6 mei, 2021 - 19:30 tot 22:00
OPEK - Buiten voor de ingang
2021-05-06 19:30 2021-05-06 22:00 Europe/Brussels Zang: circle songs . Dit is een LIVE cursus die integraal doorgaat in een fysieke lesomgeving.Als je inschrijft voor een live cursus, weet je dat die (halverwege) kan geannuleerd worden wanneer de coronamaatregelen het... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zang-circle-songs
donderdag, 20 mei, 2021 - 19:30 tot 22:00
OPEK - Buiten voor de ingang
2021-05-20 19:30 2021-05-20 22:00 Europe/Brussels Zang: circle songs . Dit is een LIVE cursus die integraal doorgaat in een fysieke lesomgeving.Als je inschrijft voor een live cursus, weet je dat die (halverwege) kan geannuleerd worden wanneer de coronamaatregelen het... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zang-circle-songs
donderdag, 27 mei, 2021 - 19:30 tot 22:00
OPEK - Buiten voor de ingang
2021-05-27 19:30 2021-05-27 22:00 Europe/Brussels Zang: circle songs . Dit is een LIVE cursus die integraal doorgaat in een fysieke lesomgeving.Als je inschrijft voor een live cursus, weet je dat die (halverwege) kan geannuleerd worden wanneer de coronamaatregelen het... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zang-circle-songs
donderdag, 3 juni, 2021 - 19:30 tot 22:00
OPEK - Buiten voor de ingang
2021-06-03 19:30 2021-06-03 22:00 Europe/Brussels Zang: circle songs . Dit is een LIVE cursus die integraal doorgaat in een fysieke lesomgeving.Als je inschrijft voor een live cursus, weet je dat die (halverwege) kan geannuleerd worden wanneer de coronamaatregelen het... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zang-circle-songs
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€76,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€69,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€55,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€52,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€14,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.