Zang: natuurstem weekend

Code: 
20LNM261W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

In deze cursus ontdek je (verder) de klankkleur, het eigen timbre en de kracht van jouw unieke stem.


De natuurstem is onze aangeboren stem waarmee we emoties, gedachten en ervaringen uitdrukken. Spanningen en stress kunnen echter zorgen voor blokkades. Met aandacht voor ademhaling en lichaamshouding leer je weer vrij en moeiteloos zingen met jouw natuurstem.


Docente Patricia gebruikt onder andere de Indische sargam-methode. Deze helpt jou om toonafstanden te leren voelen in je lichaam en eigen te maken. Bovendien leer je met jouw eigen unieke natuurstem in harmonie te gaan met de andere stemmen. Niet enkel op toon, maar vooral door te spelen met stemtimbre, dynamiek en intentie. 


Tot slot ga je de uitdaging aan om ook alleen te durven zingen, ondersteund door Patricia en de groep, tijdens improvisaties, sargam-oefeningen en solomomenten in songs van over de hele wereld. 


Kom je stem ontdekken in een fijne sfeer met aandacht en ruimte voor de wisselwerking tussen stem, lichaam en geest. 

Voorkennis
Niveau X: voor iedereen. Muzikale voorkennis is welkom, maar niet noodzakelijk.
Praktische info

Draag gemakkelijke kleding. Breng je lunch en drank mee.

Sessie(s)
zaterdag, 24 oktober, 2020 - 11:00 tot 16:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-10-24 11:00 2020-10-24 16:00 Europe/Brussels Zang: natuurstem weekend . In deze cursus ontdek je (verder) de klankkleur, het eigen timbre en de kracht van jouw unieke stem.De natuurstem is onze aangeboren stem waarmee we emoties, gedachten en ervaringen uitdrukken.... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zang-natuurstem-weekend
zondag, 25 oktober, 2020 - 11:00 tot 16:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-10-25 11:00 2020-10-25 16:00 Europe/Brussels Zang: natuurstem weekend . In deze cursus ontdek je (verder) de klankkleur, het eigen timbre en de kracht van jouw unieke stem.De natuurstem is onze aangeboren stem waarmee we emoties, gedachten en ervaringen uitdrukken.... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zang-natuurstem-weekend
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€59,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€54,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€43,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€41,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€11,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.