Zang: retro swing + gratis ticket CLOSE Festival

Code: 
19LVM284W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Ondeugende dames en stoute heren: smeer jullie stemmen. We zingen swing-en-bubblegum-popnummers uit de jaren '30-'60, speelse songs met knipoog die dagenlang in je hoofd blijven zitten. Swing ladies, move it gentlemen!

Doo-wap, close harmony, het lichte poppy genre, jazzy ... Deze feelgood workshop staat open voor iedereen: er wordt gezongen zonder partituur.
Een zangdag met hoog retrogehalte die met veel aanstekelijk enthousiasme in goede banen wordt geleid door zangers en componiste Anu Junnonen!

CLOSE festival
Deze cursus maakt deel uit van CLOSE op 2 Februari in OPEK Leuven. Vanaf 16u30 kan je er de verschillende optredens van het festival meepikken. Schrijf je in voor minstens één van de cursussen die op CLOSE Festival doorgaan, dan zit je festivalticket in de inschrijvingsprijs inbegrepen! (Let op: max. 1 ticket per deelnemer, ook al schrijf je in voor meerdere cursussen.) 

Voorkennis
Niveau X: iedereen welkom, ervaring speelt geen rol!
Praktische info

Deze cursus maakt deel uit van het Close-festival. In je cursusprijs is een toegangsticket inbegrepen voor de concerten van die dag. Een opname apparaat meenemen kan handig zijn.

Sessie(s)
zaterdag, 2 februari, 2019 - 11:00 tot 16:00
OPEK - Grote zaal
2019-02-02 11:00 2019-02-02 16:00 Europe/Brussels Zang: retro swing + gratis ticket CLOSE Festival . Ondeugende dames en stoute heren: smeer jullie stemmen. We zingen swing-en-bubblegum-popnummers uit de jaren '30-'60, speelse songs met knipoog die dagenlang in je hoofd blijven zitten. Swing... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zang-retro-swing-gratis-ticket-close-festival
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€34,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€32,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€29,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€24,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€6,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.