Zangdag: machtig meerstemmig

Code: 
21LVM909W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Dit is een LIVE cursus die integraal doorgaat in een fysieke lesomgeving.

Als je inschrijft voor een live cursus, weet je dat die (halverwege) kan geannuleerd worden wanneer de coronamaatregelen het op dat moment niet toelaten om veilig live samen te komen. Meer info hieronder!


///


Dat meerstemmig zingen oneindig veel plezier oplevert én bij momenten ook een stevige portie kippenvel kan opleveren, moeten we je wellicht niet meer vertellen. Op deze zangzondag gaan we voor beide: veel zangplezier gemixt met heel wat kippenvelmomentjes!


We onderzoeken samen wat intervallen zijn. Waarom klinken sommige mooi in harmonie en andere net niet? Daarbij leren we onze stemmen met elkaar blenden en dynamisch zingen. We bekijken alle aspecten die van belang zijn om onze stemmen te verenigen tot een samenzang vol vuur en passie.


We zingen nummers in zo veel mogelijk uiteenlopende stijlen. Gospel, pop, musical, Afrikaans, Oost-Europees, the 80's & 90's, Middeleeuwse liederen, sensueel Spaanse traditionals, we gaan niets uit de weg.


Het enige wat je nodig hebt om deze cursus te volgen is veel goesting en een stevige portie lef!

Zo werken we: we komen live samen voor de sessies en werken zoveel mogelijk buiten. We verzamelen aan OPEK en vertrekken naar plekken in de buurt waar we volledig coronaproof kunnen zingen. Afhankelijk van het weer zingen we helemaal in openlucht of op openbaar overdekte plaatsen.

Voorkennis
Niveau X: voor iedereen, zowel absolute beginners als deelnemers die al wat zangervaring hebben.
Praktische info

Breng een flesje water mee en zorg voor aangepaste kledij (we zingen zoveel mogelijk buiten).

Sessie(s)
zondag, 23 mei, 2021 - 11:00 tot 16:00
OPEK - Buiten voor de ingang
2021-05-23 11:00 2021-05-23 16:00 Europe/Brussels Zangdag: machtig meerstemmig . Dit is een LIVE cursus die integraal doorgaat in een fysieke lesomgeving.Als je inschrijft voor een live cursus, weet je dat die (halverwege) kan geannuleerd worden wanneer de coronamaatregelen het... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zangdag-machtig-meerstemmig
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€31,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€28,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€22,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€21,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€6,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.