Zangtrio: driestemmige songs

Code: 
19LVM289W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Alle goeie dingen bestaan uit drie en in zang is dat niet anders! Een leadstem met een basstem eronder en een hoge stem erboven: meer heb je niet nodig om samenzang naar een hoger niveau te tillen. 

Op deze zangdag is driestemmigheid troef: in grote of kleinere groep, als trio. We gaan voor een mooie blend en maken van elke leuke melodie een spannende meerstemmigheid.

We zoeken verschillende stijlen op: van Laïs tot The Andrew Sisters, van CBS tot LEJ. Zowel Nederlandstalige nummers als Engelse songs kunnen een plaatsje krijgen in het repertoire. 

Zing je al in een band? Je kan ook als groep inschrijven! 

Voorkennis
Niveau 2: voor zangeres en zangeressen met een beetje basiservaring. Maar goesting en een goed oor voor harmonie zijn minstens even belangrijk.
Praktische info

Je kan verzoeknummers doorsturen naar bart@wisper.be

Sessie(s)
zaterdag, 15 juni, 2019 - 10:00 tot 16:00
OPEK - Vergaderzaal
2019-06-15 10:00 2019-06-15 16:00 Europe/Brussels Zangtrio: driestemmige songs . Alle goeie dingen bestaan uit drie en in zang is dat niet anders! Een leadstem met een basstem eronder en een hoge stem erboven: meer heb je niet nodig om samenzang naar een hoger niveau te tillen. ... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zangtrio-driestemmige-songs
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€41,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€39,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€35,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€29,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€8,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.