ZOMER LEUVEN | Acteren voor beginners

Code: 
20LZT073W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Je kan overal komen. Je kan iedereen zijn. Je kan alles meemaken. Je stapt in het vel, de kleren en de gedachten van een ander. Je reist met woorden die niet van jou zijn naar plaatsen waar je anders niet kan komen.


In deze beginnerscursus acteren ontdek je de basics van wat een acteur doet: je fantasie en verbeelding aanspreken, een personage vorm geven, de spanning opbouwen, je publiek bereiken en boeien. Stap voor stap ontdek je wat het inhoudt om te acteren. Je wordt uitgedaagd om de verschillende soorten theater te verkennen.


We gaan stapsgewijs te werk en bouwen aan een fijne en motiverende groepssfeer. Geen betere omgeving om je eerste pasjes op de scène te zetten!

Voorkennis
Niveau 1: geen voorkennis nodig
Praktische info

Op www.wisper.be/corona vind je een veiligheidsgids met de dingen waar je extra rekening mee moet houden als deelnemer. Bedankt om deze vooraf grondig door te nemen en steeds te respecteren tijdens de cursus!

Sessie(s)
dinsdag, 28 juli, 2020 - 11:00 tot 17:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-28 11:00 2020-07-28 17:00 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Acteren voor beginners . Je kan overal komen. Je kan iedereen zijn. Je kan alles meemaken. Je stapt in het vel, de kleren en de gedachten van een ander. Je reist met woorden die niet van jou zijn naar plaatsen waar je anders... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-acteren-voor-beginners
woensdag, 29 juli, 2020 - 11:00 tot 17:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-29 11:00 2020-07-29 17:00 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Acteren voor beginners . Je kan overal komen. Je kan iedereen zijn. Je kan alles meemaken. Je stapt in het vel, de kleren en de gedachten van een ander. Je reist met woorden die niet van jou zijn naar plaatsen waar je anders... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-acteren-voor-beginners
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€80,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€73,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€58,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€55,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€15,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.