ZOMER LEUVEN | Coaching voor singer-songwriters

Code: 
20LZM493W
Beschrijving

Je schrijft graag songs (of zou er wel mee willen beginnen) maar weet niet altijd even goed hoe en waar te starten? Deze cursus zet je op weg!


Je leert een zangmelodie vinden voor bij de toffe akkoorden die je reeds geschreven hebt of net omgekeerd. We gaan door de basisingrediënten die elke goede song nodig heeft en leren zo de bouwstenen kennen die talloze singer-songwriters hanteren. 


We werken in groep: door samen uit te proberen en naar elkaar te luisteren krijg je heel wat nieuwe inzichten én wordt je inspiratie in sneltempo aangewakkerd!


Voorkennis
Niveau 1: voor beginnende muzikanten en zangers.
Praktische info

Breng je instrument mee. WISPER zorgt voor een piano en percussiemateriaal.
Heb je zelf een laptop met een opnameprogramma, dan kan je dit in de cursus gebruiken.
///
Op www.wisper.be/corona vind je een veiligheidsgids met de dingen waar je extra rekening mee moet houden als deelnemer. Bedankt om deze vooraf grondig door te nemen en steeds te respecteren tijdens de cursus!

Sessie(s)
donderdag, 23 juli, 2020 - 14:00 tot 21:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-23 14:00 2020-07-23 21:00 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Coaching voor singer-songwriters . Je schrijft graag songs (of zou er wel mee willen beginnen) maar weet niet altijd even goed hoe en waar te starten? Deze cursus zet je op weg!Je leert een zangmelodie vinden voor bij de toffe... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-coaching-voor-singer-songwriters
vrijdag, 24 juli, 2020 - 14:00 tot 21:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-24 14:00 2020-07-24 21:00 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Coaching voor singer-songwriters . Je schrijft graag songs (of zou er wel mee willen beginnen) maar weet niet altijd even goed hoe en waar te starten? Deze cursus zet je op weg!Je leert een zangmelodie vinden voor bij de toffe... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-coaching-voor-singer-songwriters
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€88,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€80,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€64,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€60,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€16,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.