ZOMER LEUVEN | Een verhaal als een huis

Code: 
20LZR088W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Elk huis heeft zijn kruis: een spreekwoord dat ook naadloos van toepassing is op het schrijven van verhalen. Net zoals een huis bouw je ook een verhaal zorgvuldig op. Voordat je kan gaan meubileren, moeten er muren staan. Hoe bouw je die? Hoe richt je het interieur in?


Vandaag leer je de basis voor steengoede verhalen te leggen. Maar een stevig verhaal heeft niet alleen een solide fundament nodig. Het kruis moet er nog bij: een druppende kraan, vochtig behang, een dak dat lekt. En de bewoners die daar zo elk hun eigen oplossing voor hebben. Maar hoe voorkom je dat het kruis het huis niet meteen tot puin herleidt?


Kort gezegd, dit wordt een boeiende dag werken rond structuur en conflict in verhalen!


+++


TIP: zak later deze week nog eens af naar OPEK voor onze inspiratiewandeling.

Ook een aanrader: Fijne Leeswaren, oftewel: literatuurklap met andere WISPER lezers en/of schrijvers. Gratis en onbetaalbaar!

Voorkennis
Niveau X: je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen.
Praktische info

Breng pen en papier mee. Een laptop mag, maar hoeft niet.
///
Op www.wisper.be/corona vind je een veiligheidsgids met de dingen waar je extra rekening mee moet houden als deelnemer. Bedankt om deze vooraf grondig door te nemen en steeds te respecteren tijdens de cursus!

Sessie(s)
dinsdag, 28 juli, 2020 - 10:30 tot 17:30
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-28 10:30 2020-07-28 17:30 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Een verhaal als een huis . Elk huis heeft zijn kruis: een spreekwoord dat ook naadloos van toepassing is op het schrijven van verhalen. Net zoals een huis bouw je ook een verhaal zorgvuldig op. Voordat je kan gaan meubileren,... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-een-verhaal-als-een-huis
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€54,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€49,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€39,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€37,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€10,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.