ZOMER LEUVEN | Fijne leeswaren

Code: 
20LZR096W
Beschrijving

Wil je eindelijk eens aan een groepje medelezers -of schrijvers kwijt waarom je dat ene boek zo meeslepend vond? Of waarom je toch op je honger bleef zitten bij die bejubelde bestseller? Kom gewoon af, val binnen en vertel ons onomwonden wat het beste boek is dat je ooit las. Of het slechtste.

We staan ervoor open en willen er natuurlijk wel alles over weten. Wat maakt een boek zo boeiend of zo slecht? Een gezellige boom opzetten over literatuur onder leesgenoten! Weest welgekomen!


Enne ... Mooi meegenomen: dit gezellige rondje discussiëren is helemaal gratis!

Voorkennis
Niveau X: je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen.
Praktische info

Breng een boek mee.
///
Op www.wisper.be/corona vind je een veiligheidsgids met de dingen waar je extra rekening mee moet houden als deelnemer. Bedankt om deze vooraf grondig door te nemen en steeds te respecteren tijdens de cursus!

Sessie(s)
vrijdag, 31 juli, 2020 - 18:30 tot 20:30
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-31 18:30 2020-07-31 20:30 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Fijne leeswaren . Wil je eindelijk eens aan een groepje medelezers -of schrijvers kwijt waarom je dat ene boek zo meeslepend vond? Of waarom je toch op je honger bleef zitten bij die bejubelde bestseller? Kom gewoon... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-fijne-leeswaren
Begeleiding
Prijzen
Free
€0,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.