ZOMER LEUVEN | Hedendaagse dans in het weekend

Code: 
20LZD482W
Beschrijving

Twee namiddagen en een goeie shot nieuwsgierigheid, meer heb je niet nodig om kennis te maken met hedendaagse dans. Dit weekend ontdek en ontwikkel je op verschillende manieren de danser in jezelf. 


Samen onderzoeken we de basiselementen van hedendaagse dans. We werken rond lichaamsbewustzijn, ruimtegebruik, vloerwerk, compositie en choreografie.


We gaan stapsgewijs te werk en bouwen aan een motiverende en inspirerende groepssfeer. Wedden dat je de smaak voorgoed te pakken krijgt?

Voorkennis
Niveau 1: je volgde nooit eerder een hedendaagse danscursus OF je wil je basisskills verder integreren.
Praktische info

Draag kledij waarin je makkelijk kan bewegen (verschillende laagjes, zodat je naargelang de temperatuur dingen kan aan- of uittrekken). Breng ook best een flesje water mee.
///
Op www.wisper.be/corona vind je een veiligheidsgids met de dingen waar je extra rekening mee moet houden als deelnemer. Bedankt om deze vooraf grondig door te nemen en steeds te respecteren tijdens de cursus!

Sessie(s)
zaterdag, 25 juli, 2020 - 13:00 tot 17:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-25 13:00 2020-07-25 17:00 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Hedendaagse dans in het weekend . Twee namiddagen en een goeie shot nieuwsgierigheid, meer heb je niet nodig om kennis te maken met hedendaagse dans. Dit weekend ontdek en ontwikkel je op verschillende manieren de danser in jezelf. ... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-hedendaagse-dans-het-weekend
zondag, 26 juli, 2020 - 13:00 tot 17:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-26 13:00 2020-07-26 17:00 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Hedendaagse dans in het weekend . Twee namiddagen en een goeie shot nieuwsgierigheid, meer heb je niet nodig om kennis te maken met hedendaagse dans. Dit weekend ontdek en ontwikkel je op verschillende manieren de danser in jezelf. ... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-hedendaagse-dans-het-weekend
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€63,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€57,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€46,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€43,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€11,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.