ZOMER LEUVEN | Moving Ground takes over!

Code: 
20LZD469W
Beschrijving

Al eens gehoord van Moving Ground? Deze nomadische dansorganisatie uit Antwerpen werkt allerlei inspirerende artistieke projecten uit. Hun doel: mensen elkaar in een superdiverse stad laten (terug)vinden via dans, muziek en woord. En op deze zomerdag ben jij uitgenodigd om eens letterlijk hun wereld binnen te springen!

Moving Ground neemt je een dag lang mee in het vraagstuk waar ze zich dagelijks mee bezighouden: wat is participatie? Al dansend zoeken we uit hoe we verbinding kunnen creëren tussen publiek en dansers, tussen dansers en de ruimte of tussen het publiek onderling.

We krijgen kort de methodiek toegelicht die Moving Ground hanteert bij hun creatieprocessen, maar gaan vooral zelf aan de slag. Al spelend en proberend komen we elkaar tegen.


Verrassende en prikkelende ontmoetingen gegarandeerd!

Voorkennis
Niveau X: je hoeft geen gevorderde danser te zijn om te kunnen deelnemen maar ervaring met hedendaagse dans is wel gewenst. Beginners met veel experimenteerdrift zijn ook welkom.
Praktische info

Draag kledij en sneakers waarin je gemakkelijk kan bewegen. ///
Op www.wisper.be/corona vind je een veiligheidsgids met de dingen waar je extra rekening mee moet houden als deelnemer. Bedankt om deze vooraf grondig door te nemen en steeds te respecteren tijdens de cursus!

Sessie(s)
zaterdag, 1 augustus, 2020 - 10:30 tot 17:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-08-01 10:30 2020-08-01 17:00 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Moving Ground takes over! . Al eens gehoord van Moving Ground? Deze nomadische dansorganisatie uit Antwerpen werkt allerlei inspirerende artistieke projecten uit. Hun doel: mensen elkaar in een superdiverse stad laten (terug)... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-moving-ground-takes-over
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€43,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€39,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€31,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€29,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€8,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.