ZOMER LEUVEN | Proeven van autobiografie

Code: 
20LZR091W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Daar kan ik een boek over schrijven. Je hebt het zelf al eens gezegd of gedacht? Dan vind je op deze autobiografische schrijfdag ongetwijfeld je gading: de dingen die je zelf meemaakt zijn immers vaak dankbaar voer voor verhalen.  


Een dag lang duik je in je eigen herinneringen. Na een tijdje borrelen er als vanzelf belevenissen op die je in pakkende teksten kan gieten. 


We onderzoeken daarbij ook hoe we de woorden op papier kunnen krijgen op een manier die deze teksten razend interessant maakt. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor lezers die je van haar noch pluim kennen!


+++


TIP: eind deze week zak je best nog eens af naar OPEK. Dan houden we namelijk een avondje Fijne Leeswaren, oftewel: literatuurklap onder WISPER lezers en/of schrijvers. Gratis en onbetaalbaar!

Voorkennis
Niveau X: je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen.
Praktische info

Breng pen en papier mee. Een laptop mag, maar hoeft niet.
///
Op www.wisper.be/corona vind je een veiligheidsgids met de dingen waar je extra rekening mee moet houden als deelnemer. Bedankt om deze vooraf grondig door te nemen en steeds te respecteren tijdens de cursus!

Sessie(s)
woensdag, 29 juli, 2020 - 10:30 tot 17:30
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-29 10:30 2020-07-29 17:30 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Proeven van autobiografie . Daar kan ik een boek over schrijven. Je hebt het zelf al eens gezegd of gedacht? Dan vind je op deze autobiografische schrijfdag ongetwijfeld je gading: de dingen die je zelf meemaakt zijn immers... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-proeven-van-autobiografie
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€54,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€49,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€39,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€37,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€10,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.