ZOMER LEUVEN | Speedproductie: intense dialogen

Code: 
20LZT478W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Een voorstelling op poten zetten op slechts een handvol repetities: een uitdaging van formaat! Maar wel een erg prikkelende, die je beredeneerde risico's leert nemen, vol op je bek laat gaan en je portie durf en overtuiging vergroot.


In deze tyfoon van drie dagen bouwen we samen aan een productie. De focus van het repetitieproces ligt op de zoektocht naar intens samenspel, naar zinderende spanning, naar climaxen, naar explosies én implosies. Kortom: naar intense dialogen. De aanstekelijke Elke Gryson zet de lijnen uit, waarna jullie er meteen in vliegen. Het resultaat tonen we zaterdagavond in OPEK.


Klaar voor een razende speedproductie die over het podium stormt?

Voorkennis
Niveau 2-3: basiservaring en gevorderd. Je durft op de scène te springen. Je gaat samenspel aan, je verbeelding is getriggerd, je hebt (wat) inzicht in wat theater is of kan zijn.
Praktische info

Op www.wisper.be/corona vind je een veiligheidsgids met de dingen waar je extra rekening mee moet houden als deelnemer. Bedankt om deze vooraf grondig door te nemen en steeds te respecteren tijdens de cursus!

Sessie(s)
donderdag, 30 juli, 2020 - 13:00 tot 18:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-30 13:00 2020-07-30 18:00 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Speedproductie: intense dialogen . Een voorstelling op poten zetten op slechts een handvol repetities: een uitdaging van formaat! Maar wel een erg prikkelende, die je beredeneerde risico's leert nemen, vol op je bek laat gaan en... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-speedproductie-intense-dialogen
vrijdag, 31 juli, 2020 - 10:00 tot 18:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-31 10:00 2020-07-31 18:00 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Speedproductie: intense dialogen . Een voorstelling op poten zetten op slechts een handvol repetities: een uitdaging van formaat! Maar wel een erg prikkelende, die je beredeneerde risico's leert nemen, vol op je bek laat gaan en... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-speedproductie-intense-dialogen
zaterdag, 1 augustus, 2020 - 10:00 tot 18:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-08-01 10:00 2020-08-01 18:00 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Speedproductie: intense dialogen . Een voorstelling op poten zetten op slechts een handvol repetities: een uitdaging van formaat! Maar wel een erg prikkelende, die je beredeneerde risico's leert nemen, vol op je bek laat gaan en... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-speedproductie-intense-dialogen
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€138,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€125,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€100,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€94,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€25,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.