ZOMER LEUVEN | Spoken word

Code: 
20LZT068W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Opwarmen, schrijven, performen, schrappen, impro, herschrijven, feedback geven en groeien. Ziedaar een korte samenvatting van deze zomerse cursusdag. Wil je al lang eens een tekst schrijven en hem op het podium tot leven brengen? We zetten samen de eerste stappen.


Noem het Spoken Word, noem het Poetry Slam, noem het zoals je wil: in deze cursus doen we niet aan hokjesdenken. Schrijf je poëtische proza, een monoloog, een tirade of liever een grappige anekdote? Verras jezelf en ontdek nieuwe manieren om je teksten los te laten op de wereld.


Geen podiumervaring? Geen probleem! Dit is een cursus voor beginnende schrijvers met weinig of geen ervaring op de planken. 

Voorkennis
Niveau 1: een cursus voor beginnende schrijvers met weinig of geen podiumervaring.
Praktische info

Op www.wisper.be/corona vind je een veiligheidsgids met de dingen waar je extra rekening mee moet houden als deelnemer. Bedankt om deze vooraf grondig door te nemen en steeds te respecteren tijdens de cursus!

Sessie(s)
donderdag, 30 juli, 2020 - 11:00 tot 17:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-30 11:00 2020-07-30 17:00 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Spoken word . Opwarmen, schrijven, performen, schrappen, impro, herschrijven, feedback geven en groeien. Ziedaar een korte samenvatting van deze zomerse cursusdag. Wil je al lang eens een tekst schrijven en hem op... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-spoken-word
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€43,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€39,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€31,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€29,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€8,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.