ZOMER LEUVEN | Stuklezen op café

Code: 
20LZT476W
Beschrijving

Drie zomerse avonden op rij ben je uitgenodigd op café bij Eva. Op tafel: theaterteksten uit het oeuvre van hedendaagse theatermakers. Rond de tafel: theaterliefhebbers en -spelers die de teksten luidop lezen.


Kom af en schuif een stoel bij! We lezen elke avond een andere tekst en discussiëren nadien over wat er in ons opkomt: inhoud, vorm, filosofie, repertoiregeschiedenis, schone – of minder schone – scènes. Misschien lezen we nadien de tekst nog een tweede keer.


Een vuurtje aan onder jullie theaterkonten!

Voorkennis
Niveau X: iedereen is welkom!
Praktische info

Op www.wisper.be/corona vind je een veiligheidsgids met de dingen waar je extra rekening mee moet houden als deelnemer. Bedankt om deze vooraf grondig door te nemen en steeds te respecteren tijdens de cursus!

Sessie(s)
woensdag, 22 juli, 2020 - 20:00 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-22 20:00 2020-07-22 22:00 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Stuklezen op café . Drie zomerse avonden op rij ben je uitgenodigd op café bij Eva. Op tafel: theaterteksten uit het oeuvre van hedendaagse theatermakers. Rond de tafel: theaterliefhebbers en -spelers die de teksten... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-stuklezen-op-caf
donderdag, 23 juli, 2020 - 20:00 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-23 20:00 2020-07-23 22:00 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Stuklezen op café . Drie zomerse avonden op rij ben je uitgenodigd op café bij Eva. Op tafel: theaterteksten uit het oeuvre van hedendaagse theatermakers. Rond de tafel: theaterliefhebbers en -spelers die de teksten... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-stuklezen-op-caf
vrijdag, 24 juli, 2020 - 20:00 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-24 20:00 2020-07-24 22:00 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Stuklezen op café . Drie zomerse avonden op rij ben je uitgenodigd op café bij Eva. Op tafel: theaterteksten uit het oeuvre van hedendaagse theatermakers. Rond de tafel: theaterliefhebbers en -spelers die de teksten... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-stuklezen-op-caf
Begeleiding
Prijzen
Free
€0,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.