ZOMER LEUVEN | Swingrock: basis

Code: 
20LZD023W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Belangrijk: voor deze cursus kom je samen met je vaste danspartner, die deel uitmaakt van jouw "bubbel". Je volgt elke sessie met dezelfde partner, wissels zijn niet mogelijk. 


Zin om op het volgende feest iedereen van de dansvloer te vegen met jouw moves? Al lang en breed uitgekeken op diezelfde pasjes die je al heel je leven maakt? Swing it, baby!


Swingrock is een projectie van de rock 'n roll op de swingfamilie. Bekende swingdansen zijn Boogie Woogie en Lindy Hop. Rock 'n roll hoort met zijn acrobatie en choreografie veeleer thuis bij de turnsport, maar swingrock is een 100% leid-en-volgdans waarin veel ruimte is voor improvisatie.


Dat levert onvoorstelbaar veel dansplezier op eens je de basis onder de knie hebt: kom het zelf ontdekken!

Voorkennis
Niveau 1: dit is een beginnerscursus waarvoor je geen ervaring nodig hebt.
Praktische info

Voor deze cursus kom je samen met je vaste danspartner, die deel uitmaakt van jouw "bubbel". Je volgt elke sessie met dezelfde partner, wissels halverwege de cursus zijn niet mogelijk. Schrijf elk apart in (en vermeld allebei de naam van je partner als opmerking). Draag makkelijk zittende schoenen en kledij.
///
Op www.wisper.be/corona vind je een veiligheidsgids met de dingen waar je extra rekening mee moet houden als deelnemer. Bedankt om deze vooraf grondig door te nemen en steeds te respecteren tijdens de cursus!

Sessie(s)
dinsdag, 28 juli, 2020 - 19:00 tot 20:30
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-28 19:00 2020-07-28 20:30 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Swingrock: basis . Belangrijk: voor deze cursus kom je samen met je vaste danspartner, die deel uitmaakt van jouw "bubbel". Je volgt elke sessie met dezelfde partner, wissels zijn niet mogelijk. Zin om op het... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-swingrock-basis
woensdag, 29 juli, 2020 - 19:00 tot 20:30
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-29 19:00 2020-07-29 20:30 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Swingrock: basis . Belangrijk: voor deze cursus kom je samen met je vaste danspartner, die deel uitmaakt van jouw "bubbel". Je volgt elke sessie met dezelfde partner, wissels zijn niet mogelijk. Zin om op het... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-swingrock-basis
donderdag, 30 juli, 2020 - 19:00 tot 20:30
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-30 19:00 2020-07-30 20:30 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Swingrock: basis . Belangrijk: voor deze cursus kom je samen met je vaste danspartner, die deel uitmaakt van jouw "bubbel". Je volgt elke sessie met dezelfde partner, wissels zijn niet mogelijk. Zin om op het... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-swingrock-basis
vrijdag, 31 juli, 2020 - 19:00 tot 20:30
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-31 19:00 2020-07-31 20:30 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Swingrock: basis . Belangrijk: voor deze cursus kom je samen met je vaste danspartner, die deel uitmaakt van jouw "bubbel". Je volgt elke sessie met dezelfde partner, wissels zijn niet mogelijk. Zin om op het... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-swingrock-basis
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€54,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€49,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€39,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€37,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€10,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.