ZOMER LEUVEN | Tekenen met schaar

Code: 
20LZB018W
Beschrijving

Ga drie avonden lang allerhande papiersoorten en afbeeldingen te lijf … met een schaar! Al knippend ontdek je verschillende insteken voor jouw eigen verhaal. We laten kleuren, vormen en materialen spreken. Is het een mens of toch eerder een dier? Iets dat lijkt op een koekje? Speelt het zich af in een grot of de oceaan? Je laat je leiden door je schaar!


Je knipt, scheurt en combineert de knipsels tot nieuwe kleurrijke gehelen. Door te overlappen en verschuiven ontstaan er weer nieuwe composities en taferelen. Uit deze vormen groeien illustraties die balanceren op de grens tussen figuratief en abstract.


Deze methode leidt vanzelf tot verrassende verhalen, nieuwe ideeën, gekke personages en onverwachte combinaties van materialen en texturen!


Een rammelende honger naar meer beeldende input?

Dan hebben we voor jou ook de cursus Graphic novel: creative storytelling!

Voorkennis
Niveau X: iedereen is welkom, met of zonder ervaring.
Praktische info

Alle materiaal is aanwezig en in de cursusprijs inbegrepen.
Breng liefst een eigen schort mee.
///
Op www.wisper.be/corona vind je een veiligheidsgids met de dingen waar je extra rekening mee moet houden als deelnemer. Bedankt om deze vooraf grondig door te nemen en steeds te respecteren tijdens de cursus!

Sessie(s)
dinsdag, 28 juli, 2020 - 19:00 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-28 19:00 2020-07-28 22:00 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Tekenen met schaar . Ga drie avonden lang allerhande papiersoorten en afbeeldingen te lijf … met een schaar! Al knippend ontdek je verschillende insteken voor jouw eigen verhaal. We laten kleuren, vormen en materialen... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-tekenen-met-schaar
woensdag, 29 juli, 2020 - 19:00 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-29 19:00 2020-07-29 22:00 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Tekenen met schaar . Ga drie avonden lang allerhande papiersoorten en afbeeldingen te lijf … met een schaar! Al knippend ontdek je verschillende insteken voor jouw eigen verhaal. We laten kleuren, vormen en materialen... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-tekenen-met-schaar
donderdag, 30 juli, 2020 - 19:00 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-30 19:00 2020-07-30 22:00 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Tekenen met schaar . Ga drie avonden lang allerhande papiersoorten en afbeeldingen te lijf … met een schaar! Al knippend ontdek je verschillende insteken voor jouw eigen verhaal. We laten kleuren, vormen en materialen... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-tekenen-met-schaar
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€74,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€67,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€54,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€50,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€13,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.