ZOMER LEUVEN | Zang en muziek: klassiekers revisited

Code: 
20LZM496W
Beschrijving

Zing je graag klassiekers mee op de radio? Of heb je zin om een groep zangers te begeleiden op je instrument en een eigen twist te geven aan bekende liedjes? Dan willen we jou erbij op deze feelgood maandag!


Eerst analyseren en interpreteren we in groep enkele bekende klassiekers. Stapsgewijs leer je de nummers bewerken en kom je zo tot een eigen sound. Daarna gaan we echt aan het spelen. We vormen bands van zangers en muzikanten om samen onze favoriete nummers te coveren!


Gitaar, accordeon, percussie, piano, banjo, zang ... Elk instrument is welkom. Noten hoef je niet te kunnen lezen. Een basiskennis van je instrument of stem is wenselijk. Breng gerust je favoriete classics mee!


Zangers die van geen ophouden weten: méér dan welkom voor de pop & country zangdag enkele dagen later!

Voorkennis
Niveau 1-2: je hebt een basiservaring op je instrument. Zangers zonder ervaring zijn ook welkom!
Praktische info

Breng een flesje water en (indien van toepassing) ook je instrument mee.
///
Op www.wisper.be/corona vind je een veiligheidsgids met de dingen waar je extra rekening mee moet houden als deelnemer. Bedankt om deze vooraf grondig door te nemen en steeds te respecteren tijdens de cursus!

Sessie(s)
maandag, 27 juli, 2020 - 10:30 tot 16:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-27 10:30 2020-07-27 16:00 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Zang en muziek: klassiekers revisited . Zing je graag klassiekers mee op de radio? Of heb je zin om een groep zangers te begeleiden op je instrument en een eigen twist te geven aan bekende liedjes? Dan willen we jou erbij op deze feelgood ... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-zang-en-muziek-klassiekers-revisited
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€33,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€30,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€24,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€23,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€6,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.