ZOMER LEUVEN | Zang: muzikale roadtrip pop en country

Code: 
20LZM497W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Samen in groep aan een song werken is voor jou puur genieten? Je begint spontaan harmonieën te zingen wanneer je een lied op de radio hoort? Veel kriebels om eens deel uit te maken van een echte a capella groep? Maak je dan klaar voor een muzikale roadtrip met de aanstekelijke Magalie Gelin!


Verwacht je aan een breed repertoire, waarop je je volledig kan uitleven: we zingen van pop over country tot echte Amerikaanse klassiekers. Kortom: een mix die je onderdompelt in een zee van melodieën, harmonieën en ritmische sensaties, goed voor een fikse shot zangplezier!


Voorkennis heb je niet nodig. De enige vereiste om deel te nemen is zanggoesting, veel zanggoesting! 

Voorkennis
Niveau X: iedereen is welkom, ongeacht ervaring.
Praktische info

Breng een flesje water mee.
///
Op www.wisper.be/corona vind je een veiligheidsgids met de dingen waar je extra rekening mee moet houden als deelnemer. Bedankt om deze vooraf grondig door te nemen en steeds te respecteren tijdens de cursus!

Sessie(s)
vrijdag, 31 juli, 2020 - 10:30 tot 16:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-31 10:30 2020-07-31 16:00 Europe/Brussels ZOMER LEUVEN | Zang: muzikale roadtrip pop en country . Samen in groep aan een song werken is voor jou puur genieten? Je begint spontaan harmonieën te zingen wanneer je een lied op de radio hoort? Veel kriebels om eens deel uit te maken van een echte a... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomer-leuven-zang-muzikale-roadtrip-pop-en-country
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€33,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€30,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€24,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€23,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€6,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.