ZOMERWEEK | Acteren special: creatietweedaagse à la Collectief dOFt

Code: 
19LZT334W
Beschrijving

Collectief dOFt won in 2017 de Leuvense Cultuurprijs voor beloftevol talent en creëert voorstellingen met eigen spellingsregels die zowel dans als theater omvatten.


Jonas Vermeulen, acteur en maker bij Collectief dOFt, bokst op twee dagen met jullie een mini-voorstelling in elkaar. Geheel volgens de regels van dOFt: open voor vernieuwing, met een voorliefde voor licht absurdistische trekjes en de mix van dans en theater.


Verwacht je aan een creatieproces dat je blik als makende speler wijd opentrekt!


Na deze tweedaagse goesting in meer theater?

Aansluitend kan je de special Clownscènes onder een theatrale loep volgen. Of combineer met de avondreeks Van minimalisme naar groot spel!

Voorkennis
Niveau 2: dit is een cursus voor wie inzicht heeft in wat theater is of kan zijn. Je durft op scène te springen, gaat samenspel aan en zet je verbeelding in.
Praktische info

Voor de lunch 's middags nodigen we je graag uit in de ZOMERBAR op het dak van OPEK. Je kan er je eigen lunchpakket opeten of ter plaatse voor 9 euro een dagschotel bestellen (er is elke dag keuze uit een vegetarische en niet-vegetarische optie).

Sessie(s)
woensdag, 24 juli, 2019 - 10:30 tot 17:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Grote zaal
2019-07-24 10:30 2019-07-24 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Acteren special: creatietweedaagse à la Collectief dOFt . Collectief dOFt won in 2017 de Leuvense Cultuurprijs voor beloftevol talent en creëert voorstellingen met eigen spellingsregels die zowel dans als theater omvatten.Jonas Vermeulen, acteur en maker... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-acteren-special-creatietweedaagse-la-collectief-doft
donderdag, 25 juli, 2019 - 10:30 tot 17:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Grote zaal
2019-07-25 10:30 2019-07-25 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Acteren special: creatietweedaagse à la Collectief dOFt . Collectief dOFt won in 2017 de Leuvense Cultuurprijs voor beloftevol talent en creëert voorstellingen met eigen spellingsregels die zowel dans als theater omvatten.Jonas Vermeulen, acteur en maker... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-acteren-special-creatietweedaagse-la-collectief-doft
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€79,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€72,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€58,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€54,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€14,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.