ZOMERWEEK | drie versies van je tekst: S/M/L

Code: 
20LZR092W
Beschrijving

Ervaar hoe je een concrete schrijfoefening in verschillende versies kunt uitschrijven. Je begint met een small versie. Daarna ga je de uitdaging aan om dezelfde tekst driedubbel zo lang uit te schrijven. En als je de medium versie hebt gefabriceerd, jeukt het toch om datzelfde verhaal nog eens extra verder open te trekken naar een large?


Wat voeg je toe aan een geschreven tekst als je die noodgedwongen moet uitbreiden? Waarom maak je die keuze? En wanneer voeg je wat toe? Hoe doseer je? En hoe zit het dan met wat je wilde vertellen?


Een uitdaging om je eigen grenzen en fantasie af te tasten!

Voorkennis
Niveau X: je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen.
Praktische info

Breng pen en papier mee. Een laptop mag, maar hoeft niet.

Sessie(s)
donderdag, 30 juli, 2020 - 10:30 tot 17:30
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-30 10:30 2020-07-30 17:30 Europe/Brussels ZOMERWEEK | drie versies van je tekst: S/M/L . Ervaar hoe je een concrete schrijfoefening in verschillende versies kunt uitschrijven. Je begint met een small versie. Daarna ga je de uitdaging aan om dezelfde tekst driedubbel zo lang uit te... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-drie-versies-van-je-tekst-sml
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€54,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€49,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€39,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€37,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€10,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.