ZOMERWEEK | Elektronisch klankenlab

Code: 
20LZM039W
Beschrijving

Deelname aan het klankenlab is gratis, maar je moet wel vooraf inschrijven!


Je bent helemaal weg van synths, samplers en drumcomputers? Je hebt zelfgemaakte elektronische, experimentele instrumenten of een heus modulair systeem? Je wil hier graag met anderen rond uitproberen en uitwisselen? Welkom in het elektronisch klankenlab!


Hier gaan we voor een een alles-kan-alles-mag-vibe onder muzikale bondgenoten waarbij je erop los kan experimenteren met soundscapes, ambient tracks, noise ... We gaan op zoek naar klanken en ritmische of melodische motieven, die op via het mengpaneel op elkaar doen aansluiten.


Deze avond leer je van de docent én van elkaar. Verwacht je echter niet aan een typische cursus waarbij de docent als enige input geeft! In het klankenlab staan actief deelnemen en experimenteren voorop. Nieuwsgierig naar wat dat allemaal gaat geven? Er is maar één manier om erachter te komen!


Onbeteugelbare experimenteerdrift?

Sluit dan op dinsdag al aan bij de cursus Musique à voir: live soundtrack bij film.

Voorkennis
Niveau X: je hebt geen specifieke ervaring nodig, interesse in elektronische muziekinstrumenten en/of klankenmakers volstaat.
Praktische info

Breng je eigen synth, modulair systeem, drumcomputer, zelfgemaakt geluidstoestel of elektronisch instrument mee!

Sessie(s)
donderdag, 30 juli, 2020 - 19:00 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-30 19:00 2020-07-30 22:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Elektronisch klankenlab . Deelname aan het klankenlab is gratis, maar je moet wel vooraf inschrijven!Je bent helemaal weg van synths, samplers en drumcomputers? Je hebt zelfgemaakte elektronische, experimentele instrumenten... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-elektronisch-klankenlab
Begeleiding
Prijzen
Free
€0,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.