ZOMERWEEK | Fysieke opwarming à la Eva De Mulder

Code: 
20LZD027W
Beschrijving

Tijdens de zomerweek starten we elke weekdag met een uurtje fysieke opwarming. Voor iedereen die zijn lijf letterlijk en figuurlijk wakker wil maken voor hij de cursus induikt!


Elke ochtend neemt een andere docent de warming-up voor zijn of haar rekening. Je maakt dus kennis met vijf verschillende insteken om te luisteren naar je eigen lichaam en daar plezier en ontspanning uit te halen!


Zowel voor dansers als andere artistiekelingen!


Via deze pagina schrijf je in voor de aparte sessie met Eva, maar je kan ook meteen inschrijven voor de volledige reeks van vijf ochtenden of voor één van de andere aparte sessies:+++


Combineertip: nadien kan je meteen aansluiten bij de cursus Hedendaagse dans: partnerwerk.

Voorkennis
Niveau X: voor iedereen. Ervaring of voorkennis speelt geen rol!
Praktische info

Draag kledij waarin je makkelijk kan bewegen (verschillende laagjes, zodat je naargelang de temperatuur dingen kan aan- of uittrekken). Breng ook best een flesje water mee.

Sessie(s)
donderdag, 30 juli, 2020 - 09:15 tot 10:15
OPEK - Grote zaal
2020-07-30 09:15 2020-07-30 10:15 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Fysieke opwarming à la Eva De Mulder . Tijdens de zomerweek starten we elke weekdag met een uurtje fysieke opwarming. Voor iedereen die zijn lijf letterlijk en figuurlijk wakker wil maken voor hij de cursus induikt!Elke ochtend neemt een... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-fysieke-opwarming-la-eva-de-mulder
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€8,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€7,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€6,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€5,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€1,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.