ZOMERWEEK | Fysieke opwarming à la Georgina del Carmen Teunissen

Code: 
19LZD450W
Beschrijving

Tijdens de zomerweek starten we elke weekdag met een uurtje fysieke opwarming. Voor iedereen die zijn lichaam letterlijk en figuurlijk wakker wil maken voor hij de cursus induikt!


Elke ochtend neemt een andere docent de warming-up voor zijn rekening. Je maakt dus kennis met vier verschillende insteken om te luisteren naar je eigen lichaam en daar plezier en ontspanning uit te halen:


Voorkennis
Niveau X: voor iedereen. Ervaring of voorkennis speelt geen rol!
Praktische info

Draag kledij waarin je makkelijk kan bewegen (verschillende laagjes, zodat je naargelang de temperatuur dingen kan aan- of uittrekken). Breng ook best een flesje water mee.

Sessie(s)
vrijdag, 26 juli, 2019 - 09:15 tot 10:15
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Grote zaal
2019-07-26 09:15 2019-07-26 10:15 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Fysieke opwarming à la Georgina del Carmen Teunissen . Tijdens de zomerweek starten we elke weekdag met een uurtje fysieke opwarming. Voor iedereen die zijn lichaam letterlijk en figuurlijk wakker wil maken voor hij de cursus induikt!Elke ochtend neemt... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-fysieke-opwarming-la-georgina-del-carmen-teunissen
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€6,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€5,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€4,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€3,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€1,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.