ZOMERWEEK | Hedendaagse dans meets Afrikaanse dans met Fanny & Georgina

Code: 
19LZD385W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Hedendaagse dans en Afrikaanse dans. Het zijn twee verschillende stijlen. Maar hebben ze echt niets met elkaar gemeen? Wat als we ons vandaag eens niets aantrekken van hokjesdenken of afgebakende stijlen?


Wat als we het hebben over het verhaal dat we met onze dans vertellen? Wat voor vorm krijg je dan? In dit atelier gaan we de uitdaging aan om overeenkomsten en gemeenschappelijke elementen in een bewegingsstijl te gieten met invloeden van zowel hedendaagse als Afrikaanse dans. Fanny en Georgina zijn allebei gepassioneerde docenten die ook de voorliefde delen voor het concrete verhaal dat een dans kan vertellen.


Samen met jullie werken ze toe naar een samensmelting van hun beider dansstijlen waardoor die elkaar gaan aanvullen in plaats van afbakenen. Kom mee spelen met muziek, met verhalen en vooral met heel veel dans- en bewegingsplezier!


+++


ZOMERSE COMBO: voorafgaand aan deze cursus kan je ook een uurtje fysieke opwarming volgen met Fanny Heuten!

Voorkennis
Niveau 2: je volgde al minstens 1 basiscursus bij WISPER of elders.
Praktische info

Draag kledij waarin je makkelijk kan bewegen (verschillende laagjes, zodat je naargelang de temperatuur dingen kan aan- of uittrekken).
We dansen op blote voeten. Breng ook best een flesje water mee.

Voor de lunch 's middags nodigen we je graag uit in de ZOMERBAR op het dak van OPEK. Je kan er je eigen lunchpakket opeten of ter plaatse voor 9 euro een dagschotel bestellen (er is elke dag keuze uit een vegetarische en niet-vegetarische optie).

Sessie(s)
dinsdag, 23 juli, 2019 - 10:30 tot 16:30
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Zwarte zaal
2019-07-23 10:30 2019-07-23 16:30 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Hedendaagse dans meets Afrikaanse dans met Fanny & Georgina . Hedendaagse dans en Afrikaanse dans. Het zijn twee verschillende stijlen. Maar hebben ze echt niets met elkaar gemeen? Wat als we ons vandaag eens niets aantrekken van hokjesdenken of afgebakende... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-hedendaagse-dans-meets-afrikaanse-dans-met-fanny-georgina
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€43,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€39,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€31,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€29,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€8,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.