ZOMERWEEK | Hedendaagse dans: partnerwerk

Code: 
20LZD029W
Beschrijving

Hoe communiceer je zonder woorden? En hoe doe je dat in duo, trio of met vier? Hoe kan je eenvoudig fysiek contact maken? Wat heb je nodig om een lift te doen slagen? Maak je klaar om je te verdiepen in de wereld van het partnerwerk!


We starten met een fikse fysieke training. Daarna gaan we aan de slag met partnerwerk. Lees: het duw-, trek-, draai-, keer-weer-om-, en liftwerk dat zo typisch is voor hedendaagse dans en het vaak zo adembenemend maakt om naar te kijken.


Al doende krijgen we inzicht in de manier waarop wervelende dansscènes tot stand komen. Stapsgewijs en met veel geduld maken we ons de technieken eigen die ons helpen om schijnbaar moeilijke bewegingen uit te voeren.


We vertalen theorie altijd meteen naar een situatie of een emotie. En zo koppelen we twee dagen lang techniek aan beleving!

Voorkennis
Niveau 2: je volgde al minstens één basiscursus hedendaagse dans bij WISPER of elders.
Praktische info

Draag kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen. Neem ook sportschoenen en een flesje water mee.

Sessie(s)
donderdag, 30 juli, 2020 - 10:30 tot 17:00
OPEK - Grote zaal
2020-07-30 10:30 2020-07-30 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Hedendaagse dans: partnerwerk . Hoe communiceer je zonder woorden? En hoe doe je dat in duo, trio of met vier? Hoe kan je eenvoudig fysiek contact maken? Wat heb je nodig om een lift te doen slagen? Maak je klaar om je te verdiepen... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-hedendaagse-dans-partnerwerk
vrijdag, 31 juli, 2020 - 10:30 tot 17:00
OPEK - Grote zaal
2020-07-31 10:30 2020-07-31 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Hedendaagse dans: partnerwerk . Hoe communiceer je zonder woorden? En hoe doe je dat in duo, trio of met vier? Hoe kan je eenvoudig fysiek contact maken? Wat heb je nodig om een lift te doen slagen? Maak je klaar om je te verdiepen... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-hedendaagse-dans-partnerwerk
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€86,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€78,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€62,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€59,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€16,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.