ZOMERWEEK | Improvisatietheater à la Inspinazie voor beginners

Code: 
19LZT336W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Theater maken kan op veel manieren en één daarvan is via improvisatie. In deze cursus maak je kennis met de beginselen van improvisatietheater. We gaan aan de slag met een minimale basis en maken er à la minute een onvergetelijk toneelspel van. Je leert om in het hier en nu samen verhalen te creëren. Je zet uit het niets iets neer op het podium.


Je oefent om je oren en ogen écht open te zetten, je denken flexibel te maken, de spelideeën van je medespelers te accepteren en daarop verder te bouwen. Je ontdekt de bouwstenen van verhalen. Je beweegt tussen loslaten en verantwoordelijkheid nemen. Je speelt met taal, en ook met je lijf en de ruimte. 


​En vooral: je ontdekt hoeveel spelplezier improvisatietheater oplevert! 


Inspinazie bestaat ruim twintig jaar en is een van de grootste improvisatietheaterhuizen in Vlaanderen. Hun docenten zijn dan ook geknipt voor wie graag wil proeven van deze theatervorm!  

Voorkennis
Niveau 1: dit is een beginnerscursus waarvoor je geen ervaring nodig hebt.
Praktische info

Voor de lunch 's middags nodigen we je graag uit in de ZOMERBAR op het dak van OPEK. Je kan er je eigen lunchpakket opeten of ter plaatse voor 9 euro een dagschotel bestellen (er is elke dag keuze uit een vegetarische en niet-vegetarische optie).

Sessie(s)
woensdag, 24 juli, 2019 - 10:30 tot 17:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Kleine zaal
2019-07-24 10:30 2019-07-24 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Improvisatietheater à la Inspinazie voor beginners . Theater maken kan op veel manieren en één daarvan is via improvisatie. In deze cursus maak je kennis met de beginselen van improvisatietheater. We gaan aan de slag met een minimale basis en maken er... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-improvisatietheater-la-inspinazie-voor-beginners
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€40,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€36,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€29,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€27,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€7,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.