ZOMERWEEK | Inspiratie: dansfilms op YouTube

Code: 
20LZD125W

Vooraf inschrijven is niet nodig om deel te nemen aan deze cursus!

2020-07-30
Beschrijving

Klaar voor een dansante YouTube party? Een avond lang swipen we gezellig samen langs onze favoriete dansfilmpjes, van oldschool klassiekers over geschifte flashmobs tot poëtische performances.

We delen inspiratie en zottigheid, we discussiëren, bespreken en genieten. En wie weet begint het te jeuken en ensceneren we ter plekke wel één en ander?

Zowel diehard dansers als meer passieve bewegingsliefhebbers zijn welkom. De avond is gratis en je hoeft je niet vooraf in te schrijven, kom maar gewoon af!

Voorkennis
Niveau X: iedereen is welkom, ongeacht ervaring.
Praktische info

Vooraf inschrijven is niet nodig om deel te nemen aan deze cursus. Kom maar gewoon af, het is gratis!

Sessie(s)
donderdag, 30 juli, 2020 - 17:30 tot 18:30
OPEK - Zwarte zaal
2020-07-30 17:30 2020-07-30 18:30 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Inspiratie: dansfilms op YouTube . Klaar voor een dansante YouTube party? Een avond lang swipen we gezellig samen langs onze favoriete dansfilmpjes, van oldschool klassiekers over geschifte flashmobs tot poëtische performances.​We... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-inspiratie-dansfilms-op-youtube
Begeleiding
Prijzen
Free
€0,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!