ZOMERWEEK - Je zintuigen aan het woord

Code: 
18LZR679W
Beschrijving

Vraag je je wel eens af wat je smaakpapillen zouden schrijven als ze konden? En wat je ogen zouden neerpennen? Of je oren? In deze cursus laten we onze voelsprieten aan het woord.

Daarvoor zoeken we andere oorden op dan het vertrouwde OPEK: we bestijgen de Leuvense Keizersberg en schrijven over wat onze zintuigen ons ingeven. De warme gloed van de zonnestralen op ons gezicht en het gefluit van de vogels, maar evengoed het oorverdovende geronk van een vliegtuig dat overvliegt, het claxonneren van auto’s in de verte of het gevoel van ruwe boomschors onder onze vingertoppen.

We leggen onze zintuiglijke waarnemingen onder de loep en zetten de prikkels allemaal op papier.

+++

In de zomerweek vieren we alles en niets. We doen dat vijf dagen op rij met bruisende literatuurcursussen en zomerse ontmoetingen. En op vrijdagavond voegen we de daad bij het woord en organiseren we een fuif van formaat

Voorkennis
Je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen.
Praktische info

Breng pen en papier mee. Een laptop mag, maar hoeft niet. Neem ook je wandelschoenen en al je zintuigen mee.

Sessie(s)
woensdag, 25 juli, 2018 - 14:00 tot 17:00
OPEK - Artiestenfoyer
2018-07-25 14:00 2018-07-25 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK - Je zintuigen aan het woord . Vraag je je wel eens af wat je smaakpapillen zouden schrijven als ze konden? En wat je ogen zouden neerpennen? Of je oren? In deze cursus laten we onze voelsprieten aan het woord.Daarvoor zoeken we... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-je-zintuigen-aan-het-woord
Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs
€23,10
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide
€20,80
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€19,60
UITpas (sociaal tarief)
€4,60
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.