ZOMERWEEK - Literaire speeddate

Code: 
17LZR999W
Beschrijving

Schrijven een eenzame bezigheid? Niet bij WISPER! En zeker niet in een cursus als 'Literaire speeddate'. Voordat er verwarring ontstaat: je bent ook welkom als je geen lief zoekt. Zolang je maar zin hebt om samen met anderen aan een tekst te sleutelen. Dat kan in duo, maar ook met zijn drieën of in groepjes van vier. Jullie vertrekken telkens van een leuke schrijfopdracht. Na elke opdracht schuif je door naar een nieuw groepje. Zo leer je niet alleen alle deelnemers kennen, maar weet je aan het eind van de dag ook met wie je de grootste schrijfklik hebt. Misschien beramen jullie vervolgens wel plannen voor een klein meesterwerkje.

Voorkennis
Je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen.
Praktische info

Breng een notitieschrift en een pen mee.

Sessie(s)
dinsdag, 25 juli, 2017 - 10:00 tot 17:00
OPEK
2017-07-25 10:00 2017-07-25 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK - Literaire speeddate . Schrijven een eenzame bezigheid? Niet bij WISPER! En zeker niet in een cursus als 'Literaire speeddate'. Voordat er verwarring ontstaat: je bent ook welkom als je geen lief zoekt. Zolang je... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-literaire-speeddate
Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs - 45.30
€45,30
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide - 40.77
€40,77
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA
€38,51
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwone
€8,15
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in! Er zijn ook enkele WISPER-fietsen ter beschikking aan het station van Leuven. Bel of mail (info.leuven@wisper.be) ons als je graag meer info wil over het fietssysteem. Cursuslokaal: je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les wordt je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.