ZOMERWEEK | Musique à voir: live soundtrack bij film

Code: 
20LZM038W
Beschrijving

Klaar voor een bijzondere muzikale ervaring? Samen met multimuzikant Rémi Decker werken jullie een dag lang aan een heus cineconcert, waarbij je live een soundtrack speelt bij een animatiefilm!


Met zijn project Musique à Voir gaat Rémi voor een subtiele combinatie van melodieën en bruitage (geluid op beeld). Hij speelt met een breed palet aan klanken en instrumenten. zowel de bestaande melodie van de film als harmonie-instrumenten zoals accordeon en fluit en zelfs gevonden voorwerpen worden gebruikt als klankbron.


We voorzien verschillende filmfragmenten van een nieuwe, prikkelende soundtrack en tonen het resultaat 's avonds in het WISPER-café. Ambiance verzekerd!


+++


Graag meer muzikale avonturen?

Je hebt ze deze zomerweek voor het uitkiezen. Wat dacht je van een muzikale pop & country roadtrip, een zang- en muziekworkshop vol klassiekers of een avondje experimenteren in ons elektronisch klankenlab?

Voorkennis
Niveau 2: als muzikant heb je best basiskennis op je instrument (maar met drie akkoorden kom je al een heel eind), als zanger ben je welkom als je wil leren zingen met meer gevoel (ongeacht je ervaring).
Praktische info

Voor muzikanten en zangers. Breng jouw instrument mee. WISPER voorziet piano en percussie.

Sessie(s)
dinsdag, 28 juli, 2020 - 10:30 tot 16:30
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-28 10:30 2020-07-28 16:30 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Musique à voir: live soundtrack bij film . Klaar voor een bijzondere muzikale ervaring? Samen met multimuzikant Rémi Decker werken jullie een dag lang aan een heus cineconcert, waarbij je live een soundtrack speelt bij een animatiefilm!Met... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-musique-voir-live-soundtrack-bij-film
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€43,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€39,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€31,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€29,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€8,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.