ZOMERWEEK - Pop-upkoor: loskomen van de partituur

Code: 
17LZM980W
Beschrijving

Het is pas wanneer je een partituur zingt dat je een interpretatie geeft aan het werk zoals de componist het bedoelt heeft. En dat is waar het bij deze cursus om draait: het tot leven laten komen van een partituur.

Samen vertrekken we van een meerstemmige zangpartituur die wordt aangeleerd. Daarna begint het echte werk: interpreteren, oefenen, nuanceren, blenden, dynamiek brengen in het zangstuk, eigen accenten leggen.

Een dikke boterham? Zeker. Plezant? Des te meer! Zo doorlopen we het hele proces. Van partituur tot pop-up koor zonder partituur, met een eenmalig toonmoment waarbij we onze eigen draai geven aan het muziekstuk! 

Voorkennis
Je hoeft geen partituur te kunnen lezen om aan deze workshop deel te nemen. Graag samen zingen in koor is de absolute voorwaarde.
Sessie(s)
vrijdag, 28 juli, 2017 - 13:00 tot 17:00
OPEK
2017-07-28 13:00 2017-07-28 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK - Pop-upkoor: loskomen van de partituur . Het is pas wanneer je een partituur zingt dat je een interpretatie geeft aan het werk zoals de componist het bedoelt heeft. En dat is waar het bij deze cursus om draait: het tot leven laten komen van... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-pop-upkoor-loskomen-van-de-partituur
Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs - 26.80
€26,80
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide - 24.12
€24,12
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA
€22,78
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwone
€4,82
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in! Er zijn ook enkele WISPER-fietsen ter beschikking aan het station van Leuven. Bel of mail (info.leuven@wisper.be) ons als je graag meer info wil over het fietssysteem. Cursuslokaal: je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les wordt je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.