ZOMERWEEK | Proeven van improvisatietheater à la Inspinazie

Code: 
20LZT071W
Beschrijving

In deze cursus proef je van de basisbeginselen van improvisatietheater: ideeën accepteren, samenspel, verhaalbouw en het volgen van impulsen.


In leuke, gevarieerde oefeningen exploreer je technieken om scènes te creëren uit het niets. Je ervaart aan den lijve hoe creativiteit en originaliteit rechtstreeks ontstaan uit aandacht van en spelplezier tussen spelers.


Uitstekend nieuws bij dat alles: impro is iets dat iedereen kan leren!


Dit is een cursus in samenwerking met Improvisatietheaterhuis Inspinazie.


+++


Meer improvisatie in jouw zomerweek?

Een dag later kan je verder met Improvisatietheater à la Inspinazie voor beginners!

Voorkennis
Niveau 0: voor deze proeverscursus heb je geen voorkennis nodig.
Sessie(s)
dinsdag, 28 juli, 2020 - 19:30 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-28 19:30 2020-07-28 22:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Proeven van improvisatietheater à la Inspinazie . In deze cursus proef je van de basisbeginselen van improvisatietheater: ideeën accepteren, samenspel, verhaalbouw en het volgen van impulsen.In leuke, gevarieerde oefeningen exploreer je technieken... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-proeven-van-improvisatietheater-la-inspinazie-1
woensdag, 29 juli, 2020 - 19:30 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-29 19:30 2020-07-29 22:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Proeven van improvisatietheater à la Inspinazie . In deze cursus proef je van de basisbeginselen van improvisatietheater: ideeën accepteren, samenspel, verhaalbouw en het volgen van impulsen.In leuke, gevarieerde oefeningen exploreer je technieken... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-proeven-van-improvisatietheater-la-inspinazie-1
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€43,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€39,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€31,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€29,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€8,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.