ZOMERWEEK | Schets de zomerweek

Code: 
20LZB054W
Beschrijving

Kom één of twee avonden schetsen onder gelijkgezinden. Op donderdag verzamelen we in het gezellige WISPER-café op het dak van OPEK. We krijgen er gezelschap van dansers die dansfilmpjes kijken. Vanachter ons schetsboek slaan we hen gade. Welke accenten leg jij als tekenaar? Laat je je meevoeren door het verhaal en de emotie en giet je deze in stripvorm compleet met tekst? Of werk je eerder registrerend en schets je figuren, ruimtes, beweging? Aan jou de keus!


Vrijdagavond schuiven we aan tafel bij de gepassioneerde boekenwurmen die in de sessie Fijne leeswaren hun favoriete – en meest verafschuwde – literaire werken delen. Daarna verkassen we naar het theatervolk tijdens hun sessie Stuklezen. De avond sluiten we opnieuw af in het WISPER-café, waar we zelf even napraten over onze tekeningen. 


Deze sessies zijn gratis en worden begeleid door een illustratiedocente. Breng wel je eigen schetsboek en tekenmateriaal mee. Alle niveaus zijn welkom: hoe meer tekenaars, hoe meer leven in de brouwerij!


Is jouw honger naar illustreren, tekenen of schilderen niet te stillen? Dan is er voor jou ook:


Voorkennis
Niveau X: iedereen is welkom, ongeacht ervaring.
Praktische info

Deze sessies zijn gratis en zullen begeleid worden door een docent. Breng zelf een schetsboekje en je tekenmateriaal mee.

Sessie(s)
donderdag, 30 juli, 2020 - 17:00 tot 18:30
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-30 17:00 2020-07-30 18:30 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Schets de zomerweek . Kom één of twee avonden schetsen onder gelijkgezinden. Op donderdag verzamelen we in het gezellige WISPER-café op het dak van OPEK. We krijgen er gezelschap van dansers die dansfilmpjes kijken.... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-schets-de-zomerweek
vrijdag, 31 juli, 2020 - 19:00 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-31 19:00 2020-07-31 22:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Schets de zomerweek . Kom één of twee avonden schetsen onder gelijkgezinden. Op donderdag verzamelen we in het gezellige WISPER-café op het dak van OPEK. We krijgen er gezelschap van dansers die dansfilmpjes kijken.... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-schets-de-zomerweek
Begeleiding
Prijzen
Free
€0,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.