ZOMERWEEK | Summer blues voor zangers en muzikanten

Code: 
19LZM375W
Beschrijving

In den beginnen was er ... Blues! Geen jazz, geen pop en geen rock 'n roll zonder blues. Bespeel je een instrument en heb je goesting om te zingen of spelen in een band? Of wil je je muzikale mogelijkheden wat opentrekken? Dan is de summer blues reeks absoluut iets voor jou.


Drie dagen lang verkennen we samen de wereld van de blues: de happy variant, de bad blues en de verschillende stijlen die daar uit voortkwamen. Uiteraard wagen we ons aan blues-improvisatie, waarin vrijheid een sleutelbegrip is. We spelen in band, proberen verschillende bezettingen uit en maken uiteindelijk onze eigen blues.


Ideaal voor muzikanten (klassiek geschoold, folk ...) die hun eerste stappen willen zetten richting pop en lichte muziek!


Extra zonnige vibes: we sluiten deze reeks af met een gratis summer jam in openlucht met alle muzikanten van de zomerweek!

Voorkennis
Niveau 1-2: als muzikant heb je best basiskennis op je instrument (maar met drie akkoorden kom je al een heel eind), als zanger ben je welkom als je wil leren zingen met meer gevoel (ongeacht je ervaring).
Praktische info

Voor muzikanten en zangers. Breng jouw instrument mee. WISPER voorziet piano en percussie.

Sessie(s)
woensdag, 24 juli, 2019 - 14:00 tot 17:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Box
2019-07-24 14:00 2019-07-24 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Summer blues voor zangers en muzikanten . In den beginnen was er ... Blues! Geen jazz, geen pop en geen rock 'n roll zonder blues. Bespeel je een instrument en heb je goesting om te zingen of spelen in een band? Of wil je je muzikale... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-summer-blues-voor-zangers-en-muzikanten
donderdag, 25 juli, 2019 - 14:00 tot 17:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Box
2019-07-25 14:00 2019-07-25 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Summer blues voor zangers en muzikanten . In den beginnen was er ... Blues! Geen jazz, geen pop en geen rock 'n roll zonder blues. Bespeel je een instrument en heb je goesting om te zingen of spelen in een band? Of wil je je muzikale... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-summer-blues-voor-zangers-en-muzikanten
vrijdag, 26 juli, 2019 - 14:00 tot 17:00
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Box
2019-07-26 14:00 2019-07-26 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Summer blues voor zangers en muzikanten . In den beginnen was er ... Blues! Geen jazz, geen pop en geen rock 'n roll zonder blues. Bespeel je een instrument en heb je goesting om te zingen of spelen in een band? Of wil je je muzikale... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-summer-blues-voor-zangers-en-muzikanten
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€65,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€59,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€47,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€44,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€12,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.