ZOMERWEEK | Zing mee in het Nederlands

Code: 
20LZM035W
Beschrijving

(English version below)


Je hebt zin om op een leuke manier Nederlands te leren of je zingt gewoon dolgraag Nederlandse liedjes? Kom dan zeker meedoen! 


Tijdens dit zangmoment (her)ontdek je hoe leuk samen zingen is! Eerst krijg je een opwarming voor je stem, daarna leer je samen een lied dat met de hele groep gezongen wordt. De sessie eindigt met een feelgood meezing-moment van verschillende Nederlandse songs. Met muzikale begeleiding voor extra sfeer!


Denk aan liedjes zoals 'Ik hou van u' (Noordkaap), 'Daar is de lente' (Jan De Wilde) of 'Twee meisjes op het strand' (Raymond Van Het Groenewoud). Plezier gegarandeerd!

 

De sessie wordt begeleid door Bart Callebaut (zang) en Jonas van Esch (muziek).


De smaak te pakken? Neem ook een kijkje bij de Summerjam voor zangers en muzikanten of Muzikant zoekt muzikant!


+++


English version:


Want to learn Dutch in a fun way? Join our Dutch singing group! 


Together we (re)discover how much fun it is to sing together. First we warm up our voices, then we learn a song that we will sing together with the whole group. The session ends with a feel-good sing-along moment of several Dutch songs. With musical accompaniment for extra atmosphere!


The session will be accompanied by Bart Callebaut (vocals) and Jonas van Esch (music).


Getting the hang of it? Take a look at the Summerjam for singers and musicians or Muzikant zoekt muzikant!

Voorkennis
Niveau X: iedereen is welkom, ongeacht je ervaring. Level X: you don't need any experience to participate!
Sessie(s)
woensdag, 29 juli, 2020 - 19:00 tot 21:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-07-29 19:00 2020-07-29 21:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Zing mee in het Nederlands . (English version below)Je hebt zin om op een leuke manier Nederlands te leren of je zingt gewoon dolgraag Nederlandse liedjes? Kom dan zeker meedoen! Tijdens dit zangmoment (her)ontdek je hoe leuk... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/zomerweek-zing-mee-het-nederlands
Prijzen
Free
€0,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.