ONLINE | Kick-off: kennismaking met online sessies (op Zoom)

Code: 
21EVB826W
Beschrijving

Zin in één van onze online of blended cursussen maar heb je geen ervaring met een online platform? Of voel je weerstand bij het vooruitzicht om nóg meer tijd achter je scherm door te brengen? Vrees je dat er online geen boeiende uitwisseling met anderen tot stand kan komen?


Deze gratis online kick-off via Zoom is bedoeld om komaf te maken met jullie technische én inhoudelijke twijfels over het volgen van online cursus. Kom meedoen en ervaar zelf hoe wij onze online sessies aanpakken met oog op groepsdynamiek en uitwisseling. We voorzien ook stapsgewijze technische ondersteuning!


We tonen je dat ook online sessies interactief, inspirerend en gevarieerd kunnen zijn. Je maakt kennis met de mogelijkheden én meerwaarde die een virtuele cursusomgeving als Zoom biedt. Op je eigen tempo ontdek je de werking van het platform en hoe je er samen met anderen kunt leren en uitwisselen.


Schrijvers, dansers, schilders, tekenaars, acteurs, muzikanten: iedereen welkom! Je krijgt toegankelijke opdrachten om te spreken, schrijven en bewegen voor én achter het scherm en maakt zo kennis met een nieuwe manier van artistiek leren.


Zo werkt het:

je ontvangt op voorhand een mail met praktische instructies. We voorzien ook technische ondersteuning en toelichting voor wie nog niet vertrouwd is met Zoom!

Voorkennis
Niveau X: ervaring speelt geen rol. Deze sessie is er voor iedereen die twijfels of vragen heeft over hoe het er in onze online sessies aan toegaat.
Praktische info

Je hebt nodig: een computer/laptop/tablet met internetverbinding en met werkende microfoon en camera. Een koptelefoon is handig maar geen must.

Sessie(s)
woensdag, 27 januari, 2021 - 19:00 tot 20:00
bij jou thuis - Thuis
2021-01-27 19:00 2021-01-27 20:00 Europe/Brussels ONLINE | Kick-off: kennismaking met online sessies (op Zoom) . Zin in één van onze online of blended cursussen maar heb je geen ervaring met een online platform? Of voel je weerstand bij het vooruitzicht om nóg meer tijd achter je scherm door te brengen? Vrees... - https://www.wisper.be/cursus/online/online-kick-kennismaking-met-online-sessies-op-zoom
Prijzen
Free
€0,00
Locatie

Bij jou thuis

Deze cursus volg je online
België

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.