Nieuws

Voor versterking van het gastdocententeam literatuur is WISPER op zoek naar schrijfdocenten voor Antwerpen, Leuven en/of Gent. Je vindt alle info hier.

Interessse? Stuur vóór 2 maart 2018 een mailtje naar onze stafmedewerker literatuur Joke

Zet uw creatieve lijf deze zomer op hete kolen! 

In juli en augustus palmt een delegatie drieste Wisperlingen opnieuw verschillende buitenlandse bestemmingen in met datgene waar we bekend om staan: buitensporig veel artistiek geweld.

Kruip in onze felbegeerde vakantiebubbel oftewel het oude klooster van Sainte Croix. Sluit de rest van de wereld ongegeneerd buiten en mix kunst met wilde natuur in Blanchefosse. Of laat uzelf net als wij overdonderen door Højskolen Snoghøj, onze nieuwste artistieke uitvalsbasis vlakbij de oceaan in Denemarken.

Wat het radarwerk van jouw inspiratie ook in gang zet: tijdens elk van onze nieuwe voorjaarscursussen gaat de bal verder aan het rollen, met alle creatieve escapades vandien. Laat dus maar eens goed pletsen dit voorjaar. En doe er vervolgens ongeremd je artistieke goesting mee.

Aan de pro's moeten we het al lang niet meer vertellen: wie een (klas)groep begeleidt, staat maar beter stevig op zijn poten. Daarom presenteren we het WISPERpro cursusaanbod 17/18speciaal voor leerkrachten en begeleiders die hun groep iets willen laten leren van of door een artistieke insteek.

Pagina's