Nieuws

Onze zomerweken staan naar goeie gewoonte voor een ultra-geconcentreerd cursusprogramma waarbij muziek, dans, theater, beeld, fotografie en literatuur allemaal evenveel in de pap te brokken hebben.

In twee salvo's vuren we ze op je af: van 30 juni tot 6 juli in Gent en van 24 tot 28 juli in Leuven

Je wil je volledig verdiepen in een artistieke discipline. Bij voorkeur tot over je oren. Tot in je vingertoppen. Tot onder je nagels. Tot achter je vel. Tot op het bot. Mooi zo. Welkom in de LUX cursussen

Het LUX aanbod, dat zijn onze langere en intensievere reeksen voor artistieke fijnproevers. Met extra veel onderzoek en experiment. Voor eigenzinnige kunstenaars (in wording) die een stapje verder willen gaan in hun kunstdiscipline.

Omdat je in de actieve kunsteducatie aan solide bouwstenen, prikkelende werkvormen, een beproefde methodiek en inspirerend praktijkmateriaal nooit genoeg hebt, stellen we elk schooljaar een nieuw WISPERpro aanbod samen.

15 cursussen gebaseerd op actieve uitwisseling met onze vaste educatieve medewerkers en andere vakgenoten. Stuk voor stuk rond een thema dat ons artistiek bloed sneller doet stromen!

Zet uw creatieve lijf deze zomer op hete kolen! 

In juli en augustus palmt een delegatie drieste Wisperlingen opnieuw verschillende buitenlandse bestemmingen in met datgene waar we bekend om staan: buitensporig veel artistiek geweld.

Kruip in onze felbegeerde vakantiebubbel oftewel het oude klooster van Sainte Croix. Sluit de rest van de wereld ongegeneerd buiten en mix kunst met wilde natuur in Blanchefosse. Of laat uzelf net als wij overdonderen door Højskolen Snoghøj, onze nieuwste artistieke uitvalsbasis vlakbij de oceaan in Denemarken.

Pagina's