Nieuws

Zouden we CLOSE Festival een verplicht agenda-item durven noemen voor elke a capella- en zangfanaat? Ja, dat durven we. Want de pittige concentratie van workshops en concerten die we u op CLOSE voorschotelen, die loopt u nu eenmaal niet elke dag tegen het zingende lijf. 27 januari 2018 belooft een tornado aan enthousiasme, plezier en natuurlijk veel zang te worden. Het volledige programma vind je op www.closefestival.be

Wat het radarwerk van jouw inspiratie ook in gang zet: tijdens elk van onze nieuwe voorjaarscursussen gaat de bal verder aan het rollen, met alle creatieve escapades vandien. Laat dus maar eens goed pletsen dit voorjaar. En doe er vervolgens ongeremd je artistieke goesting mee.

Aan de pro's moeten we het al lang niet meer vertellen: wie een (klas)groep begeleidt, staat maar beter stevig op zijn poten. Daarom presenteren we het WISPERpro cursusaanbod 17/18speciaal voor leerkrachten en begeleiders die hun groep iets willen laten leren van of door een artistieke insteek.

Drie keer per jaar valt ons tijdschrift met het nieuwe seizoensaanbod bij onze abonnees in de bus: zomer/buitenland in maart, najaar in juli en voorjaar in december. Omdat we er zeker van willen zijn dat onze magazines blijven belanden bij wie ze ook graag écht wil, zetten we regelmatig ons ontvangersbestand op nul. 

Pagina's