Nieuws

Wisperlingen aller theatercursussen, verzamelt u! Want binnen een kleine maand start het eerste jaar van onze befaamde LUX acteren weekendopleiding. En we zullen het maar zeggen zoals het is: die is nog maar halfvol. Schande ende schandaal! Daarom: vijf steengoeie redenen om nu in te schrijven. Onze theaterfanaten zien je bijzonder graag komen!

Ze zijn er. Het resultaat van waanzinnige agendapuzzels, koortsachtige brainstorms, maniakaal onderhandelen over theaterruimtes, danszalen, muziekstudio's en ateliers en fanatiek over-en-weer mailen over de interessantste insteek en aanpak. Het resultaat van heerlijk veel artistieke chaos en goesting. Ze zijn er. 

200 nieuwe najaarscursussen, klaar om uw theatrale, dansante, muzikale, fotografische, beeldende of literaire hart te veroveren. Doe er vooral uw artistieke goesting mee. Dat zijn wij alleszins van plan! 

Je wil je volledig verdiepen in een artistieke discipline. Bij voorkeur tot over je oren. Tot in je vingertoppen. Tot onder je nagels. Tot achter je vel. Tot op het bot. Mooi zo. Welkom in de LUX cursussen

Het LUX aanbod, dat zijn onze langere en intensievere reeksen voor artistieke fijnproevers. Met extra veel onderzoek en experiment. Voor eigenzinnige kunstenaars (in wording) die een stapje verder willen gaan in hun kunstdiscipline.

Omdat je in de actieve kunsteducatie aan solide bouwstenen, prikkelende werkvormen, een beproefde methodiek en inspirerend praktijkmateriaal nooit genoeg hebt, stellen we elk schooljaar een nieuw WISPERpro aanbod samen.

15 cursussen gebaseerd op actieve uitwisseling met onze vaste educatieve medewerkers en andere vakgenoten. Stuk voor stuk rond een thema dat ons artistiek bloed sneller doet stromen!