Nieuws

Op Dag van de Dans, 29 april 2017, is voor de tweede keer op rij in heel Vlaanderen en Brussel dans te zien en te beleven. Theaters, straten, pleinen, gangen en zolders ... Dansers en choreografen werpen met hun creaties, projecten en interactieve initiatieven een ander licht op de plek en het moment. En voor je het weet ben jij erbij betrokken! 

In juli gaan we in Leuven en Gent voor kort en nóg krachtiger. Voor elektriciteit en vonkende verrassing. 2 zonnige, zomerse, Wisperse weken. Meer dan 60 nieuwe, übercompacte cursussen. En nu gij.

Tijdens De Rode Loper gooit WISPER de deuren van OPEK wagenwijd open voor een dolle driedaagse vol kunst in Leuven. 

Op dit gratis presentatieweekend tonen cursisten tijdens een artistiek toonmoment voor het grote publiek het resultaat van een heel jaar acteren, schrijven, schilderen, muziek maken, dansen en fotograferen. Ze trakteren je drie dagen lang op een potig programma vol optredens, concerten en exposities.

KOM JE OOK? Verspreid het heuglijke nieuws via Facebook of met #rodeloper17

Op 20 mei pakt WISPER uit met de resultaten van een jaar artistieke cursussen. Daarvoor gooien we de deuren van onze lokalen in de Warandestraat 13 wagenwijd open. We heten je er welkom met optredens, muziek, theater, impro, tekst en een volle bar.

Pagina's