Nieuws

WISPER barst van de artistieke energie. Bent u de vrouw of man die deze kunstzinnige ploeg ook een doeltreffende zakelijke koers kan laten varen? Wij zoeken een zakelijk leider (m/v) om onze organisatie financieel en organisatorisch te beheren en te ondersteunen vanuit straffe administratieve en aansturende skills. Bekijk de volledige vacature hier.

Elk jaar breekt het WISPER-team zich het hoofd over hét ideale buitenland-aanbod. Kamperen of op hotel? Strand of citytrip? Nieuwe oorden of gekende stekken? Enfin: met wat soort cursussen in het buitenland kunnen we jullie het aller-, aller-, allergrootste plezier doen? Geloof het of niet, het blijft ook voor ons soms gokken. 

Dus bij deze vragen we het aan jullie! Of u nu al eens meeging op één van onze buitenlandcursussen of niet: we willen weten wat u erover denkt. 

Schrijver of beeldend kunstenaar en op zoek naar een inspirerende werkplek tijdens de zomermaanden? Van juli tot en met september stelt WISPER gratis haar nieuwste atelier in Antwerpen open voor artists in residence! Tijdens die periode vinden er immers geen cursussen plaats en wij vinden het pure zonde dat ons atelier het dan zonder artistieke vibes zou moeten doen. 

Beeldend buitenkansje! 

Dit jaar liepen de inschrijvingen voor onze beeldende cursussen in Frankrijk als een trein. De meesten waren vrijwel onmiddellijk volzet en daardoor moesten we heel wat deelnemers teleurstellen. Niet echt onze stijl.

Dus hakten we de knoop door: er komt een extra tekenweek in Frankrijk van 10 tot 14 juli. Alle info op Schetsboek-ideeën voor tekenaars. Snel zijn is de boodschap. 

Pagina's