Nieuws

We hebben een datum (zaterdag 23 september) en een locatie (de oude Wasserij in Gent). Nu nog volk! Meedoen aan de volgende WISPER fotoshoot? Theater, dans, beeldend, literatuur, muziek: alle Wisperlingen welkom. 

Het wordt uiteraard geen glamourshoot, dus make-up en galakledij mag u thuislaten. We gaan voor een dag bomvol WISPERvibes, spontaniteit en amusement. De foto’s gebruiken we voor op onze website en in onze volgende magazines. Eeuwige roem erbovenop dus!

Artistiek hongerke? Uw najaarscursussen werden geserveerd. Meer dan 200 knapperige stuks, verdeeld over zes artistieke disciplines die zich idealiter met wild enthousiasme en veel eigenzinnigheid laten degusteren. En het allerschoonste aan de zaak? Er bestaat niet zoiets als een artistieke indigestie.

Drie keer per jaar valt ons tijdschrift met het nieuwe seizoensaanbod bij onze abonnees in de bus: zomer/buitenland in maart, najaar in juli en voorjaar in december. Omdat we er zeker van willen zijn dat onze magazines blijven belanden bij wie ze ook graag écht wil, zetten we regelmatig ons ontvangersbestand op nul. 

Attentie artistieke fijnproevers en dito doordouwers: we serveren u ons nieuwe LUX aanbod 17/18. Stevige beestjes die weliswaar niet bijten, maar waar u wel best zelf een tandje voor bijsteekt. Voor iedereen die het nu wel gezien heeft binnen die comfortzone en een stapje verder wil gaan in zijn of haar kunstdiscipline.

Pagina's