Nieuws

Wij hebben de perfecte deal voor jou: kom eens het onthaal of het afsluiten van één van onze cursussen doen (mag ook degene zijn waar je zelf aan wil deelnemen).

In ruil krijg je van ons een fijne korting op je inschrijvingsprijs. Vinden we maar logisch. Mail saskia@wisper.be (Leuven) of sophie@wisper.be (Gent en Antwerpen) voor meer info!

Podiumbuitenkansje! Op 27 januari 2018 organiseert WISPER naar uitstekende gewoonte CLOSE, het jaarlijkse a capella festival met workshops én optredens in OPEK Leuven. Goesting om dit jaar op de affiche te pronken met uw a capella groep? 

Deelnemende bands krijgen van ons 2x15 minuten podiumtijd, technische ondersteuning, coaching en promotie voor hun band. Alle details vind je hier. Stuur voor 1 december een mailtje naar bart@wisper.be voor meer info of om je kandidaat te stellen! 

Aan de pro's moeten we het al lang niet meer vertellen: wie een (klas)groep begeleidt, staat maar beter stevig op zijn poten. Daarom presenteren we het WISPERpro cursusaanbod 17/18speciaal voor leerkrachten en begeleiders die hun groep iets willen laten leren van of door een artistieke insteek.

Voor versterking van het gastdocententeam beeldende kunsten is WISPER op zoek naar docenten tekenen en/of schilderen, regio Leuven. Je vindt alle informatie hier. Interessse? Stuur voor 20 oktober 2017 een mailtje naar onze stafmedewerker beeldende kunsten Marissa.

Pagina's