CLOSE Festival 2018

Zouden we CLOSE Festival een verplicht agenda-item durven noemen voor elke a capella- en zangfanaat? Ja, dat durven we. Want de pittige concentratie van workshops en concerten die we de bezoekers van CLOSE voorschotelen, die loop je nu eenmaal niet elke dag tegen het zingende lijf. 

We branden los met enkele knallende cursussen: een masterclass Afropean singing, nostalgie ten top tijdens de Disney Singalong of een persoonlijke analyse van jouw zangstem bij de stemdokter. Mooi meegenomen: wie zich inschrijft voor één van deze cursussen krijgt zijn festivalticket er gratis bij!

Vanaf 16u30 geven verschillende a capella ensembles uit Vlaanderen het beste van zichzelf. Je kan maar liefst zeven groepen komen bewonderen met een repertoire gaande van wereldmuziek tot folky zangmelodieën. Daarnaast schotelen we je ook twee bands uit eigen stal voor: de cursisten van CLOSE studio en Zang op de planken.

27 januari 2018 belooft een tornado aan enthousiasme, plezier en natuurlijk veel zang te worden. Het volledige programma vind je op www.closefestival.be Houd ook zeker het Facebook-event in de gaten voor de laatste updates!