de LUX acteeropleiding start binnenkort: tijd om in te schrijven!

Foto: Thomas Storme

Onze LUX Acteren weekendopleiding is een ervaring die we elke theatercursist volmondig aanraden. En daar hebben we zo onze redenen voor. Lees verder voor vijf steengoeie argumenten om nu in te schrijven. Onze theaterfanaten zien je bijzonder graag komen!

1. Omdat de gewone reeksen tof en gezellig zijn, maar nooit lang en intensief genoeg
Je kent dat gevoel wel: de opwarming lijkt nog maar goed en wel achter de rug of de les is alweer om. De LUX, da’s 10 weekends stevig doorperen. Letterlijk gaan slapen en opstaan met theater. 10 weekends waarin het allemaal door je lijf giert en je leert waar acteren écht om draait. Dat doet iets met een speler, geloof ons gerust.

2. Omdat je je wilt smijten, gooien en geven
Maakt niet uit of je 1 of 20 acteercursussen achter de rug hebt: als je er maar voor wil gaan. In de LUX voel je jezelf weekend na weekend een sterkere en meer bewuste speler worden. Je engageert je om tijd te maken: kunstenaarstijd, toneeldenktijd, tijd om tot een gedachte te komen. En daar krijg je massa’s voor terug, vraag maar aan de deelnemers van afgelopen jaren!

3. Omdat je nu eindelijk wel eens wilt weten hoe je het er écht vanaf brengt als acteur
Tijdens de LUX winden we er geen doekjes om. Je krijgt te horen wat goed zit in je spel en wat niet. En vooral: hoe je jezelf kan verbeteren. Je wordt op een individueel traject gezet met persoonlijke coaching à volonté!

4. Omdat je les krijgt van onze doorwinterde stafmedewerkers en van theaterbeesten die theater ademen uit al hun poriën
Je krijgt een docent voor je neus met bakken ervaring en een theaterdrive die je vleugels geeft. Die je hard laat werken en ervoor zorgt dat je het onderste uit de kan haalt tijdens deze cursus.

5. Omdat je er vrienden voor het leven maakt
Het schone aan de theaterkunst: je hoeft niet alleen door de modder te ploeteren. Je belandt in een bende gelijkgestemde theaterzielen en doorloop je samen een intens traject. We gaan niet beginnen leuteren over soulmates en BFF’s, maar we zien het al jaren gebeuren: zo’n ervaring levert je behoorlijk wat sociaal kapitaal op!

 Stap mee in de wilde ervaring van zo'n LUX-reeks: schrijf hier in