Inspiratie en methodiek voor leerkrachten en groepsbegeleiders

Aan de pro's moeten we het al lang niet meer vertellen: wie een (klas)groep begeleidt, staat maar beter stevig op zijn poten. Daarom presenteren we het WISPERpro cursusaanbod 17/18speciaal voor leerkrachten en begeleiders die hun groep iets willen laten leren van of door een artistieke insteek.

Tijdens deze cursussen komen we samen met oude rotten en jong bloed. Om actief ervaringen uit te wisselen, inspiratie op te doen, nieuwe ideeën te ontdekken en praktijkgerichte antwoorden en bouwstenen weer mee naar huis te nemen. Het resultaat van zo'n WISPERpro cursus: een frisse, nieuwe kijk op de manier waarop je voor je (klas)groep staat en een stevige rugzak vol nieuw praktijkmateriaal.

Doorblader hier onze digitale brochure of vraag je eigen exemplaar aan via info.leuven@wisper.be

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Graag extra uitwisseling met collega's uit de kunsteducatie? Warm aanbevolen: "De Leraar die de Wolken meet", inspirerende sessies van Muzes Vlaanderen vanuit een duidelijk pleidooi voor meer kunst op school.