Ontdek het WISPER zomeraanbod - vanuit uw kot!

Lieve Wisperling,
 
Wat een tijden.
 
Tijden waarin creativiteit waardevoller is dan ooit. Je inventieve brein wordt gestimuleerd tot vernuftige oplossingen: van quarantine sing along songs tot virtuele museumbezoeken.

Tijden waarin voor eigenbelang helemaal geen plaats meer is. Hoe we nu de richtlijnen van de overheid opvolgen, bepaalt rechtstreeks hoe onze zomer er zal uit zien. Daarom roept ook WISPER op tot #savethesummer.

En wat voor 'n zomer! Geloof ons maar: als corona niets in de pap te brokken heeft, wordt het een artistieke zomer om van te smullen! 

Maar ontdek het vooral zelf. Onze vakantiecursussen in Frankrijk, Charleroi en Brussel staan al een tijdje te blinken op het web. Vanaf vandaag kan je je ook inschrijven voor onze zomerse binnenlandweken in Gent (1 - 5 juli) & Leuven (28 juli - 1 augustus).

Welke impact heeft corona op de zomercursussen?

  • De verzending van de papieren brochure staat on hold. Abonnees kunnen hun exemplaar in de bus verwachten na afloop van de corona-crisis. 
  • Laat corona je niet tegenhouden om wilde zomerplannen te maken: we versoepelen tijdelijk de annulatieregeling voor onze vakantiecursussen in het buitenland en betalen je cursusgeld volledig terug als de corona-maatregelen toch voortduren tot in juli 
  • Alle laatste updates over de impact van corona op de werking van WISPER vind je op www.wisper.be/corona

Hou afstand, gebruik je gezond verstand en laat die creativiteit spreken!

Team WISPER