WISPER zkt cohousing-partner in Antwerpen

In september 2020 kocht WISPER de Noordpoort, ons eigen gebouw aan Park Spoor Noord. Het bevat kantoor- en workshopruimtes en een mooie, multifunctionele foyer. Zelf gebruiken we dit gebouw vooral ’s avonds en in het weekend. Daarom zoeken we nu een partner die zowel inhoudelijk als qua ruimtegebruik complementair is aan onze werking.

Wie zoeken we?

Een structurele partnerorganisatie die onze werk- en workshopruimtes (tussen 40m² en 150 m²) overdag en/of tijdens schoolvakanties gebruikt, bij voorkeur in combinatie met gebruik van de kantoorruimte voor max. 15 personen.  

WISPER is actief in de kunsteducatie en zet de komende jaren sterk in op de werkpunten gemeenschapsvorming, publieksverbreding en nieuwe vormen van leren. Onze medebewoner is dan ook liefst een organisatie met:

  • een uitgesproken sociaal karakter
  • inhoudelijke expertise op vlak van onze eigen werkpunten en zin om daarover met ons uit te wisselen
  • de bereidheid om mee in én aan de buurt te werken
  • een artistieke insteek is een meerwaarde maar geen must

Wat vragen we?

Als partner betaal je een vergoeding voor het gebruik van de ruimte. We hanteren social profit tarieven die zich onder de marktprijs situeren en stellen samen met onze partner een pakketprijs op maat op. WISPER heeft ruime ervaring met het uitbaten van culturele cohousingprojecten in Leuven (OPEK) en Gent (De Expeditie).

Zin om onze partner te worden? Vragen over het gebouw of over de invulling van deze cohousing?
Contacteer tim@wisper.be