Meer dan cursussen

Op de Dag van de Dans op zaterdag 27 april pimpen dansers van NTGent, WISPER en TALK een wandeling achter de schermen van de gerenoveerde NTGent schouwburg. Een creatietraject voor enthousiaste dansers!

In het voorjaar van 2019 stampen we bij WISPER in Gent een buurtproject uit de grond: Belleke Trek. Daarbij gaan we op zoek naar verhalen van bewoners uit onze wijk (Sluizeken-Tolhuis-Ham). Samen met theater- en documentairemaakster Laura Vroom gaan we samen met enkele Wisperlingen aan de slag met die verhalen.

In samenwerking met Bijt in je Vrije Tijd plant WISPER regelmatig kennismakingscursussen in met gratis plaatsen voor kansengroepen en ande

De FactorY is een sociaal-artistiek project met een atelierwerking beeldende kunsten in Leuven. Ze verwelkomt mensen die minder gemakkelijk toegang vinden tot het gewone kunstcircuit. De FactorY creëert voor haar deelnemers een aangepaste begeleiding die aanzet om hun creativiteit om te zetten in beeldend werk, en dit in een veilige context en in alle vrijheid.

Pagina's