We're back: ontdek nu ons hybride voorjaarsaanbod

Als het afgelopen jaar ons iets geleerd heeft, dan is het dat langetermijnplanning niet de ideale strategie is om de rollercoaster van lockdowns, protocollen en steeds wijzigende maatregelen zonder al te veel kleerscheuren door te komen. Maar … nobody locks down WISPER en dus komen wij nu met een hybride voorjaarsaanbod voor jullie op de proppen.

Uiteraard hebben we er genoeg van om een speelbal van corona te zijn. Tegelijk vormde het onvoorspelbare karakter van de komende maanden ook een positieve drijfveer!

We bedachten nieuwe, stimulerende werkvormen die de vertrouwde cursus-settings openbreken. Online en offline formats die méér zijn dan een creatieve oplossing, omdat ze ook los van coronamaatregelen een meerwaarde zijn om kunst te leren en te beleven. 

Het aanbod zal bestaan uit drie verschillende cursusformats: 

LIVE / DEZE CURSUSSEN GAAN INTEGRAAL DOOR IN EEN FYSIEKE LESOMGEVING

Dit zijn de cursussen die je ook al pre-corona van ons gewend was. Als je inschrijft voor een live cursus, weet je dat die (halverwege) kan geannuleerd worden wanneer de coronamaatregelen het op dat moment niet toelaten om live samen te komen. 

ONLINE / DEZE CURSUSSEN GAAN INTEGRAAL DOOR IN EEN VIRTUELE LESOMGEVING

De inhoud van deze lessen hebben we stuk voor stuk zo uitgedacht dat het online gegeven juist een meerwaarde is bij het deelnemen aan de cursus! 

Twijfel je of zo’n online cursus iets voor jou is? Op 17 februari houden we opnieuw een gratis kick-off via Zoom.
Daar kan je zelf ervaren hoe wij onze online sessies aanpakken met oog op groepsdynamiek en uitwisseling. We voorzien ook ondersteuning voor wie met technische vragen zit! Meer info en inschrijven: KLIK HIER.

BLENDED / DEZE CURSUSSEN HEBBEN (MOGELIJKS) EEN FLEXIBELE LESOMGEVING

De sessies van blended cursussen kunnen verschillende vormen aannemen: in de gekende cursusruimtes, online, buiten, in kleine groepjes, via postopdrachten … Die vormen worden deels bepaald door de coronamaatregelen die op dat moment gelden, maar ook door onze goesting om jullie op nieuwe, prikkelende manieren cursus te laten volgen. 

Als je inschrijft voor een blended cursus, stel je je dus open voor de mogelijkheid van alternatieve lesomgevingen die je op nieuwe manieren uitdagen en verrassen!

We lanceren deze cursussen in drie blokken:

De cursussen die starten in februari-maart vind je nu al op deze website;
De cursussen die starten in april-mei vind je vanaf half maart op deze website;
De cursussen die starten in juni-juli vind je vanaf half mei op deze website.

Abonneer je op onze nieuwsbrief om van ons een mail te krijgen telkens er nieuwe cursussen online staan!