WISPER Presentatiedagen - programma donderdag 23 mei in Leuven

Opgelet: het volledige programma is gratis, maar voor de meeste theatervoorstellingen in Leuven moet je wel vooraf reserveren! Dat doe je via saskia@wisper.be

DONDERDAG 23 MEI in LEUVEN

/ 19u30 - Drum 'n Groove kollektiv (door de cursisten percussie o.l.v. Falk Schrauwen)

Het Drum 'n Groove kollektiv opent de presentatiedagen met een luide KNAL! Op enkele maanden tijd groeide deze cursistengroep uit tot een echt kollektiv. Solidair, met inspraak en een rol voor ieder instrument en elke muzikant. Het resultaat presenteren ze vol trots aan de start van onze presentatievierdaagse! 

/ doorlopend vanaf 20u - Filmhuis | pop-up expo | afficheproject De FactorY

In het filmhuis worden de hele avond inspiratiebommetjes afgespeeld in de vorm van onze favoriete theater- en dansfilms. 

Tijdens de presentatiedagen tonen verschillende beeldende cursussen hun gezicht tijdens de pop-up expo. Niet per se traditioneel aan de muur, maar juist op die plekken waar de ruimte een meerwaarde is voor wat er getoond wordt. Sommige werken moet je nu eenmaal van dichtbij bekijken, anderen vragen dan weer om meer afstand ... Ga zelf op zoek doorheen het gebouw!

Sinds enkele maanden wordt in De FactorY gewerkt aan affiches met een artistieke boodschap. Dit afficheproject wordt voor de eerste maal voorgesteld tijdens de WISPER Presentatiedagen - samen met enkele andere curiositeiten uit en rond het atelier. 

/ 20u - Tango (door de tangocursisten van Koen D'Hous en Gerda Vannnijvel)

Het hele jaar door hebben deze dansers al proberend, dansend en lerend kennisgemaakt met de tangovonk. Ze eindigen het jaar met een open dansmoment waarop iedereen een kijkje kan komen nemen! 

/ 20u30 - Natuurstem op de planken (door de cursisten zang o.l.v. Patricia Van Cutsem)

Solo of in groep: geniet van dit intiem zangmoment dat de zangcursisten van Patricia zelf samenstelden met een veelzijdig repertoire. 

/ 20u30 - Theatervoorstelling: TOUT PEUT ARRIVER/ALLES KAN (door de cursisten van Acteren op de planken o.l.v. Arne Baeck)- opgelet: voor deze voorstelling moet je reserveren via saskia@wisper.be

Tien bewoners in den blok zoeken naar connectie, zoeken naar gesprek, zoeken naar toekomst. Vastzittend in het verleden. Over graag zien en graag gezien willen worden. Over zoeken en de onmogelijkheid van het vinden. Een tragikomische voorstelling die zich afspeelt als een film: u woont er middenin, u zit er bovenop.